För bra för att vara sant!


I kväll shoppade jag armband som matchar mitt nya halsband 🙂

Bangkok, så sent att jag inte skriver det.. 😉

Jag glömde ju helt att berätta en crazy sak som hände i kväll!

När vi varit på nattmarknaden ca 30 min i kväll så ringer plötsligt en taxichaufför till JIGs mobil och säger att jag glömt min telefon i hans bil! Jag hade inte ens upptäckt att jag saknade den och det är bara total FLAX att han hittat JIGs nummer i min tfn och ringt upp just det numret för JIG har precis fått nytt thaitfnnr och jag hade inte lagrat det.. Så han måste bara ha tittat på senaste ringda / mottagna nr eller nåt?!

Hur som helst så är det nästan för bra för att vara sant att han ringde och att jag fick tillbaka min telefon! 🙂 för det var inte taxin vi åkte FRÅN restaurangen som hittat den, utan han vi åkte DIT med.  Och han besvärade sig tom att komma till marknaden och ge oss min telefon.

Ibland har man tur! 🙂

P.S jag har fortfarande inte kommit på min pin kod till min norska mobil. Bara så att ni – mina vänner – vet om ni smsar / ringer och inte får svar.. Den har inte varit igång på flera veckor..

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “För bra för att vara sant!”

 1. Ibland har man otrolig tur ja ;D

 2. Karolina N says:

  Vilket flyt! 🙂

 3. Lillknoddan says:

  Åh va avundsjuk jag blir!

 4. Lotte says:

  Hei, hva gjør du for å holde deg så flott i kroppen? Trener du mye og spiser veldig sundt? Hva er tipsene??? Panikk, snart sommer…

 5. Julia says:

  Gud vilken härligt bränna! Själv är man kritvit :p inte alls lika snyggt!

 6. N i n a says:

  God morgon 🙂

 7. Angel says:

  Vilken tur ja

 8. Emma says:

  fan va jobbigt att du har glömt bort den! 🙁

 9. Mia says:

  Såna små saker gör mig helt rörd, att det ändå finns så sjysta människor! Det är värt att komma ihåg när det känns som allt man läser om är dåligheter och ondska.

 10. Starmamas says:

  Jag antar att du ska starta ngt nytt inom försäljning? 😉 Kramis!

 11. denise says:

  Vilken tur du hade där att han hittade den och att han kunde komma och lämna mobilen:)

 12. Åh gud va härligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *