Föräldramöte.

Nu ska jag springa iväg på föräldramöte på Johannas dagis men först vill jag påminna er om att det är sista dagen för att beställa fina julkort hos Petrifiedinpink

Önskar dig en jätte mysig kväll! och missa inte Bonde söker… 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Föräldramöte.”

 1. Mimmi says:

  Tycker mycket om din blogg och tack för att du påminde om bonden. Det hade jag missat annars! Kram!

 2. Diana says:

  Hej Annastina 🙂 först och främst så vill jag bara säga att jag bara älskar din blogg! Så otroligt bra… man blir så inspirerad… följer den dagligen. Tänkte höra med dig vart du köpt bokstäverna som du har på väggen i johannas rum? 🙂 eller du kanske vet var man får tag på liknande grejjer? Är jätte sugen på att fixa och dona emd liknande. Ha en underbar kväll:)

 3. Johanna says:

  En fråga; JIG kan inte vara hemma med Johanna då, så du får jobba? Eller är han på resande fot?

 4. Angel says:

  Vilket sött julkort

 5. Sophie says:

  Här missar vi inte Bonde….Måste återigen fråga varifrån din fina goa jacka är ifrån, den du har på dig "här under", en mocka jacka typ…:) Jättefin är den!

 6. kollade på bonde söker fru,,, känns som att man vet vilka som kommer att väljas!

 7. Josefine says:

  Hej sötis! Så spännande med möte, hoppas det gick bra? Jag tänkte direkt på din räkpasta då jag såg purjolöken och jag måååste laga den snart. Ett tag åt vi den flera ggr i veckan =) Vill bara önska en GOD NATT. Du är så himla duktig som fixar och gör allt. Nu ska jag krypa ned och läsa och SOVA!

  Puss o Kram!

 8. josefine says:

  hei Anna-Stina! Kan vi få se flere bilder av hvordan du har pyntet hjemme til jul? Kanskje frekt å spørre om? Det er ikke meningen i såfall:) Jeg bruker det som inspirasjon til egen leilighet:) Håper Johanna blir frisk igjen snart!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *