Fotfix & franskt på tårna.

Allmänt


Hos Godfoten idag runt kl.11.10. Min dagens: Fonda dress från Odd Molly (finns hos Daisy), jeans Zara (med ovanligt hög midja = otroligt behagligt), väska shoppad i Singapore och på fötterna: Havaianas. Som ni ser så hade jag mina svarta Hunter på väg dit men nylackade tår ska man vara rädd om så flip-flopen åkte på då jag var klar. (kom ihåg att ta med dig dem om du ska gå och lacka tårna)

Gud vad SKÖNT det är att gå och bli ompysslad på fötterna. Jag höll på att somna… och jag bestämde mig för att göra om det snart igen för det är viktigt att ta hand om sina fötter. De ska bära oss genom hela livet och spruckna hälar / hård hud är varken speciellt snyggt eller behagligt så jag säger Bye, Bye till sånt nu och välkomnar silkeslena fossingar.


Se så fint det blev! och ja, det regnar i Oslo idag och är riktigt kallt…brrr…

Nu ska jag fixa visitkort inför kommande mässor och de ska självklart vara rosa 😉

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Fotfix & franskt på tårna.”

 1. emelie says:

  det är så himla fint med fransk. Speciellt på tånaglarna:) allt bra med dig?

 2. Sara says:

  åå va skønt det læt..har faktiskt bara vart på fotvård 1 gång och det var fantastiskt! Så har sagt till mig sjælv att jag måste gøra om det snart!! men idag ska jag och gøra franskt på naglarna, det ska också bli hærligt:-)Ha en fin onsdags eftermiddag!!
  Kram Sara

 3. Marie says:

  Vad fint det blev 🙂
  Får jag fråga var i Oslo du gjorde det?
  Är det någon du vill rekommendera? Jag är ute efter att finna ngn som gør både händer och føtter i Oslo och som är bra!
  kram

 4. TACK för era trevliga kommentarer! 🙂

  Sara-
  Kos dig med nagelfix! Jag gjorde mina förra veckan och man känner sig så fräsch efteråt 🙂

  Marie-
  Jag kan varmt rekommendera Anita som jag går till. Hon driver Studio Gofoten i Jacob Aallsgate på Majorstua. Tfn 456 17 176.

  I samma salong, Nefretite, gör jag mina naglar hos en tjej som heter Marit. Hon är super flink!

  Önskar er en underbar dag! KRAMAR! 🙂

 5. Titti says:

  Kanske något jag ska passa på att göra, fixa fossingarna, när jag är i Thailand….har shoppat lite idag här i Bangkok bla på Jim Thompson. Glass blev det på Swensens. Vi bor trevligt på Arun Residence med utsikt mot Wat Arun från vårt lilla svitrum högst upp. Titti

 6. Marie says:

  Tack 🙂
  Ha en fin dag!

 7. Anonymous says:

  älskar manikyr:)

 8. Angelica says:

  Supersnyggt! Det var det första jag gjorde i måndags efter gossen hade anlänt i söndags – fixade mina naglar på fötterna som jag inte har nått ner till på lääääänge skrattar! Så skönt att få dem snygga igen!!! Men jag tror minsann att dina fötter är lite snyggare än mina som fortfrande är lite för svullna efter graviditeten 😀

  Hoppas att du får en strålande onsdagskväll!

  Kraaaaaaam från Mallorca!

 9. Mona says:

  Härligt med fotvård:)
  Jag har sökt de snygga bruna mocka stövlarna som du har fotat 2 aug. Amelia känner inte igen moderepotaget…Hur hittar jag dom ??
  Ha en bra kväll 😀

 10. Kajza says:

  Vilken lyx!!! 🙂

 11. Linn says:

  Vad hände med Vagabond-tävlingen 🙂

 12. Amanda says:

  blev verkligen jätte fint:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *