Fr.o.m. NU blir det mer INTERIÖR!?

Allmänt

168397-1949
Super söööt lampa från "Fru Lyng". Så den är mitt tips till er som väntar / har små babys.! I skrivande stund pågår nattning av mitt hjärta så lampan passar perfekt in i den stämning som råder här hemma nu….. 🙂

Jag har kommit på en sak… Jag tror att ni önskar att se mycket mer interiör & inspiration här på min blogg! 🙂

Har jag rätt??

OM jag har rätt så kommer jag genast och med omgående verkan (=imorgon!) att börja visa er mycket mer av det för jag inser att jag "softat" till lite på området och ni har ju efterfrågat bilder från vårt hem 1.000.000 gånger men jag har liksom aldrig kommit mig för att visa.. Men det ska det alltså bli ändring på nu om det är vad ni önskar?

När vi var ute på shopping i eftermiddag hela familjen (= jag, Johanna & JIG, för Gucci fick stanna hemma (den enda Guccin som fick följa med var min väska ) 😉 så såg jag den här UNDERBART bedårande söta lampan att hänga över en barnsäng och jag blev så kär i den att jag nästan började längta efter ett till barn 😉 Nejdå, skoja lite bara, men SÖT är den och hade Johanna varit liten baby så hade jag shoppat! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Fr.o.m. NU blir det mer INTERIÖR!?”

 1. Eva says:

  Du har rätt, mer interiör och inspiration. Din blogg är mycket bra som den är. Men du verkar ha grym smak, so please show us more!

 2. Monica says:

  Å…da blir jeg kjempeglad. Bloggen din er min favoritt-blogg i utgangspunktet.

 3. H-S says:

  ja, mer interiör och insperation. det är du ju så bra på!!

 4. jill says:

  Gärna mer inredning. =)

 5. linda says:

  Vill jättegärna se bilder från erat hem. Som ser ut att vara superfint. Jättemyssig blogg förövrigt =)

 6. Maria says:

  Håller med, vore jätte kul med mer av de! 🙂 ha de bra!

 7. SannaN says:

  Ja vad trevligt du har så fint hem o det är så roligt att kika in. Hoppas ni fick en kul kväll tillsammans…ni var så fina..//trevlig söndag!!!

 8. Charlotte says:

  Ja, du har helt rätt 🙂 UNDERBART!!

 9. Emma says:

  Åh, jättegärna mer inredning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *