Framme i Luleå!

Allmänt

Igår blev det så tok stressigt innan vi kom oss iväg att jag inte fick tid att skriva. Vi flög från Oslo kl.15.15 och sen vidare från Stockholm kl.18.05 så hjärtat kunde sova i vagnen på Arlanda och jag passade på att äta god lunch på Sky City. Åt kebab, det är det enda stället jag äter kebab på och där är det GOTT! 🙂

Vi var hemma hos mamma vid kl. 19.30 och 21.30 då jag skulle natta prinsessan var hon så över-trött att hon INTE kunde somna, hon var sååå ledsen och jag tröstade och tröstade… hon somnade gott vid 23 och sov då till vid 5 då hon fick mer mat och sen sov vi rekord länge – till kl. 9! SKÖNT! 🙂

Resan igår gick väldigt bra tack vare att jag är bra på att prata… Jag hade en poster på mitt kontor en gång där det stod:

"Sometimes beeing a bitch is the only thing a woman has to hold on to"

och det är så sant som det är sagt!! 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Framme i Luleå!”

 1. josefine says:

  så jäkla bra!!!!
  kvinnorna på CPH flygplats ifrån USA sa: god bless women with children o ALLA tyckte jag borde få gå före kön men nej det gick inte. Ensam mamma med barn= borde få gå före så barnet kan vara nöjd o glad på flyget! oavsett hur tudugt ute man är så hinner jag aldrig mata + ge blöja i tid. PUSS!!

 2. josefine says:

  haha baby! de som kommenterar har INTE barn, det är ett som är sant! Jag ÄLSKAR min son o det ÄR svårt att resa med en 11kilosvikt på armen som kräver mat, sömn, blöja o MYCKET annat! men ni som står o är bittra över att barns behov går före vuxnas ( som kan käka en baguette på flyget o kissa där, det kan INTE bebisar! =))
  Jag skulle vilja att någon filmar mig då jag reser med bebis, tar upp o ned leg, boardingcard, checkar in bagage+ plastar in o checkar in vagn, kissar på offentliga toaletter med honom i mitt knä, tar av o på stövlar i säkerhetskontrollen med honom i mitt knä, jag äter ALDRIG en matbit om jag tex reser från Malmö
  – Oslo, frukost kanske kl 6, sen fixa sonen, flygtåg kl 7, checkar in kl 8, flyger 9.15-10.15, väntar på väskor + vagn med son på höften ( träningsvärken gör ONT nu) o monterar vagnen, tar resväskan är SJUKT törstig o trött o kanske ankommer mitt hem kl 11.30. DÅ är det sonen som komemr först, ny blöja, mat o lek. Alla ni som skriver töntiga inägg – låna en bebis o res o SEN skriv!!
  Vi har självklart valt att ha bebis + resa o det kommer jag fortsätta med, menar bara att ni ät bitchar som blir bittra! Man har en del mer bagage då man har vagn, skötväska, bebis, resväska, handväska…. jaja NU slutar jag! AnnaStina – we miss you!

 3. AnnaStina says:

  Josefine – som sagt – YOU´RE A STAR!!! a super mama star!! 🙂 Extremt bra skrivet, jag hade inte kunnat skriva det bättre själv även om jag ansträngt mig 🙂 Att resa ensam med litet barn är en bragd ! Vi saknar dig och E också jag och hjärtat. Ska bli super mysigt att ses då vi är tillbaka!! Då ska du få lära mig att göra smoothies (eller hur det nu stavas?) 🙂 Världen borde vara fylld av fler vänner som dig !!
  Puss & Kram! 🙂

 4. josefine says:

  haha det ser crazy ut med mina inlägg här men jaja 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *