Framme utan strömkabel.

Allmänt

168397-734
Här har jag och sessan  precis fått vårt bagage efter landning i Luleå. Varför fylla en bagagevagn när man kan fylla två? 😉

WHAT A DAY! jag och min sessa har haft. Jag har sååå  mycket att berätta från resan som startade med att innehålla så DÅLIG service att jag faktiskt började att gråta (har lätt till tårar och lätt till skratt…) framför SAS personalen. Sen slutade resan med en BÄSTA service jag någonsin fått – ever!!!

Ska som sagt berätta "all the details" det är bara ett stort problem….

…i stressen på morgon glömde jag min strömkabel till min pc 🙁 och efter att ha kontaktat databutik här i Luleå så visar det sig att det inte går att få tag i en ny 🙁 Leveranstid på ny är ca 5 dagar och då har vi ju rest tillbaka nästan.. också kostar den ca 1.500 kr.. 🙁 Så – JIG ska imorgon posta min kabel från Oslo hit med express.

Detta innebär att jag måste spara det lilla batteri jag har i min pc och använda den här till att blogga med bilder och sen min mammas Hans pc till att skriva texter fram till att jag får min kabel. Blir lite trixigit men på så sätt kan jag i alla fall blogga härifrån och det vill jag så klart göra! 🙂

Jag har nu precis VAKNAT, strax efter 23, och missat heeela kvällen här (känns det som, men det var från kl. 20.30-23) p.g.a. nattningen av Johanna. Hon var extremt trött men ville BARA ställa sig en miljon gånger i sängen sin och då hon ÄNTLIGEN somnade sin vanliga tid, 21.30, så var jag så trött att jag somnade… Planen var att min bror och jag skulle gå ut en sväng men då jag kom ut, helt yrvaken, så hade han hunnit gå hem och mamma & Hans var precis på väg i säng så som sagt – det var den kvällen det 😉 Tur det kommer nya! 🙂

Och inte så konstigt att jag somnade ikväll.. jag la mig kl. 03 igår och min väckarklocka ringde kl. 5.30.

Nu ska jag lägga ut fler bilder från dagen. Sen ska ni får höra "allt" om vår resa.!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Framme utan strömkabel.”

 1. Jessica says:

  Söta du 🙂
  Vad jobbigt start med dålig service men bra att det slutade bra ialla fall 🙂
  Ville bara önska dig och Prinsessan en UNDERBAR lördag i sköna Sverige !
  Njut varenda sekund 🙂
  Nu ska jag gosa med min söta lilal sessa som sitter och ger mig UNDERBARA kärleksförklaringar 🙂 Det är KÄRLEK !!
  Krameli kram 🙂

 2. AnnaStina says:

  Underbara du!
  YOU MAKE ME HAPPY!!! med dina söta inlägg vännen! 🙂 Hoppas att du och din sessa myser idag och att ni mår bra?! Kramisar!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *