FRÅN 30 MIN TILL 1 TIM!

Allmänt

10923275_10152597678385796_3261470570368992024_n

2 ting jag inte kan vara utan då jag tränar: BRA musik i lurarna (jag kör David Guetta Dj mixes) + massa vatten

Wohooo jag kom mig iväg! och vet ni hur länge jag stod på löbandet? I en hel time! OMG! Betyder det kanske att jag gett upp för tidigt tidigare? eller hade jag kanske helt enkelt bara xtra mycket energi idag? I don´t know! och det spelar ingen roll vad orsaken var eller hur jag tränat tidigare huvudsaken just nu är att jag faktiskt körde 1 time.  Oj, så nöjd jag är! 🙂  Och idag testade jag ju en annan träningsstudio, en som även erbjuder grupptimmar och som jag var medlem hos i livet före Johanna (då jag gick på både sal timmar och hade PT flera gånger i veckan…) jag bor nämligen precis mitt emellan det stället och det jag var till i tisdags så ville testa båda innan jag väljer… Men, det ena kostar dubbelt så mycket som det andra (fick t.o.m. betala 200 kr för drop-in idag, till skillnad mot första stället som hade gratis prøvetime) och just nu är jag egentligen mer upptagen av att springa på löpband än att gå på gruppträning så ja, jag får se…kan hända jag startar på det ena för att sedan fortsätta på det andra…!   Kan ta och blogga vilka ställen jag snackar om och för / nackdelar senare. Var tränar du föresten? Tipsa mig gärna!

Nu har jag precis ätit och ska ta och köra på här så jag får gjort så mycket som möjligt innan jag ska hämta J.

Tjingeling! 🙂

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “FRÅN 30 MIN TILL 1 TIM!”

 1. Kristine says:

  WOW. Du er dyktig.

  Vær stolt av deg selv.
  Hold på den gode følelsen 🙂

  Klem, K 🙂

  • Åh tusen 1000 tack för fantastisk pepp Kristine! Jag tar till mig av vartenda ord du skriver…! 🙂

   Hoppas att du har en riktigt, riktigt fin dag och att din dotter mår bättre?! Klem!

 2. Tina says:

  Great att du kommit dig igång. Betala för löpbandet på gym? Lite crazy tycker jag 😉 Det är gratis att gå ute, musik i lurarna, frisk luft i lungorna, d-vitamin från dagsljuset och samtidigt njuta utsikt och inspiration från andras trädgårdar och fönster. 🙂 Men vilken tur att vi alla får välja det som passar oss bäst. Huvudsaken ATT vi motionerar

  • gizmolina says:

   Ja man kan ju tycka att det är lite crazy att betala för något som man kan göra gratis ute men, jag fixar inte att springa i snökaoset och halkan så för mig finns inget alternativ… På sommaren däremot är det en helt annan sak! Då springer jag gärna ute och tar härliga power walks! 🙂

   Önskar dig en festig helg! Kram!

 3. Sofie says:

  Härligt att ha kommit igång:) jag tränar på Sats.. Aldrig tidigare varit så nöjd.. Bra klasser, instruktörer, världens bästa PT osv 🙂 rent o fint! Helnöjd!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för att du delar med dig av var du tränar Sofie! 🙂 Jag har varit medlem på SATS i många år innan jag fick Johanna och gillade det jätte mycket jag också. Speciellt grupptimmarna. Så det gym jag testade igår var faktiskt SATS…

   Happy fredag! Kram!

 4. Girle says:

  Vad härligt att du är på g Anna-Stina! Jag tycker du ska börja på det billigare stället först och sedan belöna dig med det dyrare stället när du känner att du behöver/vill ta träningen till en nivå till – kanske få krydda med några pt-timmar. Jag tränar ca 4 ggr/vecka på friskis& svettis, vet inte om ni har det i Oslo? Ett prisvärt alternativ där alla är lika välkomna. Passar mig perfekt!
  Lycka till önskar en annan Stina 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för härlig pepp! 🙂 Jag kom ju igång i Thailand så det känns skönt att fortsätta för steget att komma mig iväg är som sagt mycket längre här hemma än där… Sen tänker jag faktiskt lite som dig, att jag kanske startar på det billiga stället för att sedan fortsätta på det andra… Och så d.u.k.t.i.g. du är som tränar 4 gånger i veckan! Imponerande! Friskis & Svettis finns här också men det ligger tyvärr inte i närheten av där jag bor och när det kommer till träning så prioriterar jag närheten…

   Önskar dig en magisk weekend! Kram!

 5. Jonss says:

  SATS – fräscha gym, roliga klasser, snygga killar som tränar 🙂

  • gizmolina says:

   Viktigast är ju snygga killar så tror jag landar där jag också… 😉 men startar kanske på det enklare stället och flyttar över till SATS då jag blivit smal.. Ha, ha. Puss!

 6. Nilla says:

  Ååå vad duktig du är, hejjar på dig även här :-)Önskar jag kom igång jag också, men det är så jäklans svårt att komma iväg efter jobbet. Försöker peppa mig själv, lovar att börja mitt nya liv varje måndag, men vad händer tror du?? Jo på tisdag är all energi borta igen. Men nu ska jag ge mig den på att komma i bikinin till mars, då åker jag till Phuket, så det är väl en morot bara det 😉 Ha en skön helg och njut av att du kommit iväg två gånger på samma vecka!! Kramar

  • gizmolina says:

   Men åh så härlig pepp du ger mig Nilla. Tusen 1000 tack! 🙂 Jag hade inte heller kommit mig iväg om jag jobbat fasta tider på dagarna. Min lyx är ju att jag kan styra min egen tid så jag har liksom inga ursäkter till att inte komma mig iväg… Och du, jag har också haft det där “jag ska börja på måndag” tänket i flera ÅR! men en dag bara händer det..! 😉 Phuket i mars låter bara helt underbart!!! lyckost dig!

   Önskar dig en festig fredag och en helg fylld av lyckliga stunder! Kram!

 7. Mari says:

  Sats på Bislet er utrolig bra! Elsker hot-yoga timen deres og stretching timene..! Det i kombinasjon med løping=mye svetting=fat loss=beach 2015 ! Kjør på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *