Från soffan till sängen…

Allmänt

168397-1198
De här fantastiskt vackra rosorna fick jag idag av min vän Trine för att jag fyllt år.

I kväll hände det igen… jag somnade i soffan. Så nu sitter jag här med super torra linser i ögonen och skriver på köket på vägen mot badrummet. Jag känner mig helt i sömn så nu ska jag skynda mig att hoppa i säng och det ska bli så himmelskt skönt!

Jag upptäckte föresten att jag redan hade sett den där Miss.Beckham dokumentären (många program går på svensk TV ena dagen och norsk andra eller tvärtom..) så jag zappade och hamnade på "Babbens" talkshow på SVT. Den hade jag inte aldrig sett förut och till min stora glädje så var en av mina favorit artister gäst: E-Type!  Jag trodde första att programmet gjorde reklam för min JIG´s basketballshop.com för dekoren i studion var lika orange som hans loggo etc 😉   (surfa in på JIG´s butik här: http://www.basketballshop.com )

Nej, nu måste jag dyka i säng innan jag somnar sittande…zzzz…  Mitt dagens tips blir: När du sitter framför TV´n och  känner dig jätte trött och ögonlocken faller ner och du gäspar oavbrutet – res dig upp ur soffan och gå och lägg dig i sängen! Det är SÅ mycket skönare att sova en lång natt i sängen än en halv i soffan.! 😉

God natt & sov så gott!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Från soffan till sängen…”

 1. Sofia says:

  ÄR JIG svensk? Tänkte på hemsidan den du länkade till, den var på svenska!

 2. AnnaStina says:

  RonyaPonya-
  Tack så mycket! 🙂
  Sofia-
  Nej, JIG är norsk men hans företag är svenskt, det är baserat i Göteborg. Det är mycket smidigare att driva internet butik i Sverige som är med i EU så därför har han valt att starta upp där. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *