Från solstolen till “Central”.


Idag: linne/singlett Filippa K, shorts French Connection, sandaler “100årgamla favvisar”, väska köpt på Evason och snäckhalsbandet + armbandet har jag shoppat super billigt här nere. Johanna har kläning / kjole från Ralph Lauren och sina favvo skor.

Phuket kl.00.25, natt mot måndag, just nu: +28 , regn & åska.

När jag låg i solstolen och relaxade tidigare idag frågade plötsligt Helene om jag ville bli med till Central Festival? och självklart ville jag ju det för nu då jag inte får varken sola eller bada så passade det perfekt 🙂

Helene skulle shoppa barnkläder till sina barnbarn och när vi gick runt där nere på “Central” så insåg jag – ännu en gång – hur fantastiskt FINA barnkläder som säljs här. Man kan lätt gå helt bananas 😉 Och jag som absolut inte under några som helst omständigheter skulle shoppa något lyckades ändå på något mirakulöst sätt få med mig en påse med kläder till Johanna. Ibland vet man liksom inte hur det går till? 😉

Men idag vet jag faktiskt hur det gick till: Johanna behöver så svala kläder som möjligt nu då vi befinner oss i Thailands varmaste månad så jag köpte en sval & “fladdrig” tunika/klänning till henne i tunn bomull

Thumbnail
Johanna sprang runt och lekte mellan leksakshyllorna.

Thumbnail  Thumbnail
På den vänstra bilden tittar Helene & Johanna på fiskar och på den högra så sitter hjärtat och leker med lego då jag och Helene tittade på barnkläder.

Vi hade den trevligaste shoppingturen idag för Helene är så härlig och hon får både mig & Johanna att skratta! 🙂

 

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Från solstolen till “Central”.”

  1. Verkar som om ni har haft en riktigt härlig shoppingdag!

  2. Hon är ju söt som socker din lilla prinssea. Skulle mer än gärna dyka efter massa stenar som sist 🙂 Vill tillbaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *