Fotfix & trasig kamera.

Utanför vårt hotel, ShangriLa i Bangkok söndag runt kl.14.15.

Nu har jag äntligen fått semesterfina fötter med fransk lack (my favorite!) och då jag satt där och fick pedikyr i 1 time så rullade filmen Black Swan med Natalie Portman dubbad till Thai på en stor TV på högsta volym så det var helt omöjligt att inte se.  Nu förstod jag ju inte ett enda ord… men shit vilken märklig och läskig film det var. Har du sett den?

Check vilken helt fantastisk choklad Johanna fick av personalen på Shangri La! De ringe plötsligt på hos oss på påskafton och levererade den med en stor rosett runt. Snacka om B.R.A. kundvård! Me like!!

Efter film + fotfix så tog vi en walk till Central Festival och åt middag på invigningen av en ny super fräsch Wine Connection restaurang (ett tips!) också var jag innom Canon för att fixa min kamera men tyvärr utan lycka 🙁  de måste senda den till Bangkok och ett sånt prosjekt vågar jag inte ge mig in i eftersom vi inte ska vara här så länge så det är en himla tur att jag har med mig min lilla rosa “reserv” kamera… ! OCH att min bästa gala venn Jonas snart kommer ner på besök med en bra kamera i bagaget !

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Fotfix & trasig kamera.”

 1. Hej,
  Vilken tur att du har din lilla rosa med dig så du ändå kan fota… Verkar som du haft ännu en toppendag – härligt. Själv har jag varit på fotbollsträning, gräspremiär, med yngsta sonen. Det var riktigt kallt, hade på mig underställ, dubbla jackor, vantar och det hade varit skönt med en mössa! Kändes som höstkväll i stället för en ljummen majkväll – så njut av värmen! I morgon ska jag vara med sonen (9 år) på skolutflykt – de ska åka till en bondgård och ha med matsäck. Känns lite mysigt att få följa med.

  Ha det gott och visst är det härligt med tåfix?
  Njut av nuet!
  Kram,
  Lena

 2. D I N A R A says:

  Underbart! Ska också fixa till mina trollfötter. Urk, ingen vacker syn så här års. Får se om jag vågar visa mig ute överhuvudtaget med de.
  Hoppas att ni har det bra! kram

 3. Jonas says:

  Två kameror, en dator o lite annat packat 😉

  Längtar så, det är +1 i Stockholm! Behöver värme och massa gala 😉 Kram!

 4. Lena-
  Tack för din trevliga kommentar! du skriver alltid så fint till mig 🙂 Så kul med både gräspermiär & skolutflykt! Njut dagarna och samla minnen ! Kram!

  Dinara-
  Det är verkligen underbart att fixa till fötterna efter vintern. Kan rekommenderas! 🙂

  Jonas-
  Shit så B.R.A. att du packat ner ett par kameror! Nu längtar jag efter gala & bubbel med dig vännen ! Puss !

  KRAMAR till er alla ! 🙂

 5. Sofia says:

  Hej fina du:)
  Åh vad härligt att ha fått fötterna fixade:) Det skulle jag också behöva 🙂
  Jag har sett filmen och jag tyckte den var väldigt bra, men visst var den väldigt otäck emellanåt.
  Ha det så bra och njuuut massor:)ps. bilderna från ert badrum, sovrum och arbetsrum är såå fina, precis i min stil:) Tack för all inspiration som du ger!!
  Många Kramar från Sofia

 6. Sofia-
  Miljoner tack för din fina kommentar! kul att du gillar bilderna från vårt hem 🙂 Nyfixade fötter är verkligen en lyx! och det passar perfekt att unna sig det då sommarskorna åker fram ur gömmorna… Jag såg ju tyvärr bara sista delen av filmen och dessutom dubbad till Thai så jag missade handlingen… Tror jag får ta och se om den en annan gång 😉 Kram!

 7. Fatima says:

  Jag har oxå sett Black Swan tycker den var knepig och mörk. Inget upplyftande precis 🙂 Ha en fin resa.

 8. elin says:

  Jeg har nettopp sett Black swan og likte den godt. Ingen rosa feelgood-komedie men en tankevekkende film om et tøft miljø. Anbefales – men den er nok bedre på engelsk 😉

 9. Camilla says:

  Hej!
  Ska ocksà snart fà fixat fòtterna infòr beach -11 (som ju bòrjar lite tidigare haer i Spanien)!!!
  Jag har sett “Black Swan” och gillade den jaettemycket, N. Portman aer sà vaerd sin Oscar fòr den insatsen!!!
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *