FRÄSCHA NAGLAR…!

Allmänt

Goood torsdag mina kära bloggvänner! 

Wohooo! It’s almost the weekend!!! Jag vaknade till sol vilket alltid ger den där extra energin på morgon och nu gör jag mig klar för att luncha med en kär vän inne på stan.  Lunchkulturen vi har i Sverige är verkligen unik om jag jämför med Norge så att gå ut och “luncha” är en väldigt svensk happening för mig.

Och igår hade jag familjen över på middag. Jag vet att ni är många som efterfrågar att jag ska lägga upp recept här på bloggen men tyvärr är det inte helt “jag”. Så om ni söker efter tips på middagar / luncher / festmat så är mitt tips att tex titta in hos ELLE Mat & Vin,  själv blir jag alltid super inspirerad av att bläddra i deras magasin online eller irl.  Saken är nämligen den att jag absolut inte är någon mästerkock. Jag kör alltid enkla rätter eller take away för att laga mat har aldrig varit något intresse hos mig. Så som igår tex då bjöd jag på lövbiff, bearnaisesås och pommes noisetter med parmesan och sparris. Men det är  inte så mycket att visa fram… jämfört med de som verkligen går “all in” med super vackra uppläggningar av avancerade måltider.  Nej, hos mig får ni istället allt det andra, dukningen, servetterna, detaljerna i rummet som tex ballonger och vimplar. Det som skapar stämningen runt måltiden, för det är jag bra på!

Så – jag brukar säga att middagar hos mig är lite som en middag på Disney World, maten är helt OK men miljön, stämningen, atmosfären etc är en upplevelse !  😉

 

Ny fixade naglar – Check!  Som jag skrev häromdagen så hade jag tidernas nagelkris (aj, aj…) så det var total lycka igår då jag fick fixat de hos proffset Josefine på Studio JoWa. Jag kan varmt rekommendera henne om du bor i Luleå för hon är en stjärna på naglar ! 

 

Själv går jag alltid för franskt på naglarna , tycker att det är så classy och fräscht och passar till allt.  Och att ha fina naglar när man sitter och skriver mycket tycker jag gör så stor skillnad för jag vill ha något fint att se på då fingrarna studsar över tangenterna…

 

Önskar dig en magisk dag fylld av positiv energi!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

53
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “FRÄSCHA NAGLAR…!”

 1. D says:

  Hehe, elsker at du ser på det som et Disneyland 😉

  Jeg har litt å hente på bordekking og atmosfære, så fint med litt tips.

  Enig ang negler! Har blitt hekta på shellack og gjort det hver tredje uke det siste året. Føler jeg gir meg så mye glede og jeg handler faktisk mindre klær, fordi de klassiske plaggene funker stort sett, mens jeg alltid har fine og velstelte negler.

  Ha en fin torsdag. Her er det snart høstferie! Nedtelling…:)

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för din härlig feedback och inspill på mitt inlägg D. Makes me happy !!! Hoppas att din höstferie startat på bästa sätt och att du får magiska dagar fyllda av feelgood !

   Stor klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *