FRED, H&M + HÄMT.

Kom på att jag inte berättat om min fredag!   Jag startade dagen hos bästa Fred och så här i efterhand kan man ju undra om det var en så himla bra idé att gå och fixa ögonbrynen precis före ett möte? alltså man ser ju typ galen och röd ut efter plock, och innan färg etc lagt sig…  Men jag fick bjuda på det för 5 min efter att jag varit hos Fred så sladdade jag in på Kolonihagen för ett lunchmöte med H&M och ett gäng vackra blogg-girls och darlings, jag kommer att bjuda in er till ett event sammen med dem  snart så stay tuned…. mer info. kommer ! 😉

Åt super god paj. M.u.m.s.

Då börjar det bli dags att hämta J.  Hjälp alltså.  Dagarna går så fort att det snart är fredag igen ! 😉  Det gäller att stoppa upp och njuta lite för det är ju detta som är livet. Själv får jag njuta till helgen, men fram till dess har jag ett litet race….mycket som ska bli klart.

Nu: på med Ugg´s och mot AKS!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “FRED, H&M + HÄMT.”

 1. Camilla says:

  Hei søte du 🙂 Ser knallgod ut den paien der:) Ja ukene og dagene går fort med små som skal bringes og hentes og jobbing hver dag osv. Kjenner meg igjen, på med uggs og off to school med guttene mine:) Hadde vært fantastisk å gå på Odd Molly visningen i Stockholm. Veldig fin kombo med det innlegget lenger ned med offwhite grønt hvitt osv, ser det for meg:) Ha en super kveld, får du inn mer fra Odd Molly snart? Klem

  • gizmolina says:

   Tusen tack för lovely feedback ! 🙂 och ja, herregud, vad hade jag gjort utan Ugg´s att hoppa i ? och den där Odd Molly visningen såg jag precis på deras nettsida. Kul grej med skridskor men, som inköpare, så fick jag inte sett kläderna så bra… Men absolut en kul grej och jag hade gärna varit där ! Och på tal om Odd Molly så fick jag en leverans från dem idag så ska lägga upp de plaggen i webshopen nu ! Happy onsdag! Klem ! 🙂

 2. Jennifer says:

  Mums ser gott ut.
  Ja tiden springer iväg så nog gäller det att försöka stanna upp och njuta av allt fint här i livet  .
  Ha en fin tisdag! Kram Jennifer

  • gizmolina says:

   Det var riktigt gott ! 🙂 och ja, vi får inte glömma att njuta. Livet går så otroligt fort ! Önskar dig en strålande onsdag ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *