FREDAG & ECCO.

Allmänt

Godmorgon darlings!

Hoppas att du har fått gjort det som stod på din “lista” i veckan och att du börjar känna dig klar för helg?!

Själv har jag lite mycket omkring mig just  nu så det ska bli enormt lyxigt med helg. Eller jag jobbar ju lördag så klart men ändå, bara det att få köra fredagsmys i kväll, en soft start (utan skola) i morgon och en chill out söndag…. åhhh så h.ä.r.l.i.g.t. !  🙂   Och i dag har jag lovat att hämta hjärtat direkt efter skolan (droppar AKS)  så hon ska få hänga med mig på jobb. Blir mysigt !

I dag ska jag inviga mina nya s.n.y.g.g.a. skor från ECCO. Mina fötter förtjänar verkligen ett par riktigt s.k.ö.n.a. skor efter alla onda …  och om det är något ECCO är kända för så är det ju att tillverka behagliga skor som gör fötterna glada. That we like ! 

Jag kör öppet i butiken kl. 12.00 – 17.30 i dag och i morgon lördag kl. 11.30 – 16.00.   Och du, tänk på att jag gärna hjälper dig att bygga upp en höstgarderob. Jag tar uppdrag då jag kommer hem och hjälper till att gå igenom garderoben, jag kan vara personal shopper ( självklart från fler butiken än min ) och jag stylar gärna ihop outfits som jag kommer hem med till dig så att du får prova i lugn och ro.  Just so you know…!  🙂

Önskar dig en fabulous fredag !!!

LoVe!

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “FREDAG & ECCO.”

 1. Ditte says:

  Har också köpt dessa Eccoskor, eller vad det är…Stövletter kanske?+
  Jättesköna! Nästan som tofflor!
  Önskar dig och de dina en mysig helg!

  • gizmolina says:

   Så kul att du har de du också ! 🙂 Och ja, stövletter är rätt ord . De är ju bara de skönaste. Happy weekend! Kram !

 2. Johanna says:

  Snygga! Ha en underbar helg!! Kram Johanna

 3. Reidun says:

  Ønsker deg en fin fredag…ecco har mange fine sko nå!!!

 4. Anna says:

  Snygga!!Men dom ser höga ut? :/ Åh, vem skulle inte behöva ha en röd tråd i sin garderob eller få kläder utvalda som passar kropp och ålder 😉 Kraaaam!

  • gizmolina says:

   Nejdå, de är inte speciellt höga. Ska visa en bild då jag har de på så ser du bättre hur de ser ut. Happy weekend ! Kram ! 🙂

 5. Miss Tess says:

  Ecco har ju tidigare känts lite tantigt men har faktiskt haft några klackar därifrån som varit både snygga och väldigt behagliga.

  Happy Friday!

  Kram

  • gizmolina says:

   Jag håller med ! Har inte tittat mot ett par Ecco skor på många år förren nu ! deras a/w kolleksjon är riktigt riktigt fin ! 🙂 Happy lördag! Kram!

 6. maria says:

  Hej härliga du!! Nu har jag länkat x 2 till dig på min blogg med bilder från Lines coola showroom.(tack!!) Önskar att du & de dina får en magiskt skön helg….. krams m

 7. Jennifer says:

  Önskar er en riktigt bra fredag och en skön helg! Kram Jennifer PS. skorna var supersnygga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *