LÅNGT, BLONT HÅR T.A.C.K.!

Allmänt

d6681f9bb502482b207cc07bda37d645

Gooodmorgon mina underbara vänner! 

Idag var jag uppe före tuppen eftersom mina målare skulle kicka igång jobbet hos oss strax efter kl.07 och det är verkligen SÅ skönt att starta dagen xtra tidigt! Och alltså det blir SÅ bra det jobb som de är här och gör.  Precis så bra som jag tänkte! eller faktiskt t.o.m. bättre! så jag går runt med ett extra stort smil just nu! och det blir ju inte mindre, mitt smil, av att vi kickar igång ytterligare en låååång helg idag. Sååå himla lyxigt!

Och vi var  som vanligt lite sugna på att resa bort, eftersom det är skolefri både måndag + tisdag, men nu ska jag till Oslo nästa helg så fick begränsa oss. Sen blev dessutom flygbiljetterna WAY för dyra, 10.500 sek. för mig och Johanna tur & retur Stockholm. Crazy deluxe!!! Så – detta blir vår andra långhelg hemma och jag ser fram emot att få fixat en del i huset, speciellt nu då de målat klart. Har en idé om lite nytt i hallen som jag ska testa…  Vad ska du själv göra i helgen? Fira Pingst? Resa bort? Ladda för 6:e juni? Nyfiken!

Och du, om du bor i Luleå området och är på jakt efter fidget spinners till dina kids så är dagens tips att åka till MM! Var där och köpte igår och de tar bara 29,90 sek. för de. Super billiga!!! (samma kostar  129 kr på Teknik Magasinet. Även Leklust hade hur måååånga som helst! (där kostar de billigaste 59,90 om jag minns rätt…). Dagens shoppingtips till både tjejer & killar! alla spinner nu. Det har blivit DEN flugan! it´s the shit helt enkelt. Så – perfekt som sommarpresent eller varför inte fredagspresent…! Blir garanterat succé! 🙂

18814554_10154499531940796_6275756697586751500_o

Fredag för exakt 2 veckor sedan, då vi var i Oslo, så var jag och fixade mitt hår för SOM jag saknat mina extensions. Kände mig inte helt som mig själv utan och håret är ju en så pass stor del av vår personlighet så för mitt eget välmående så körde jag på med Montazami svall igen och jag är såååå otroligt super glad över det!  Men vi satte i mindre den här gången, och lite kortare, och jag har aldrig varit mer nöjd!  Sen är det ju lite kul att man gå in på en frisörsalong och säga: Långt, blont hår tack!  och 5 timmar senare så har man just precis det! 

18768275_10154499551800796_3954157274267787862_o

Så här såg mitt eget , helt ofixade, hår ut innan vi satte igång. Jag hade medvetet inte klippt av de fnasiga topparna p.g.a. att jag hela tiden tänkt att jag ska sätt i nya extensions och då var detta ett perfekt utgångsläge för om mitt hår varit kortare / mer avklippt så hade inte övergången mellan mitt hår + extensions blivit lika snygg.  Och det var fint att få en period då jag bara hade mitt hår. Riktigt skönt var det på många sätt men samtidigt sååååå trist. för jag ville ju ha svall! Ha, ha.  Hur som helst –  jag var utan nästan 5 månader och det var länge för att vara mig. 

18879879_10154499555710796_1810927952703544921_o

Här är efter bilden som min fantastiska frisör Camilla på Eco Cult tog.  En klar skillnad. eller hur?  Det är så kul att kunna leka med håret. Det kan lätt ändras och det tar (på mitt hår, detta är så klart individuellt) ingen stor skada.  Så – hår, vipper & naglar fixar jag gärna men lägga mig under en kniv, eller sticka in medel i ansiktet eller läpparna för skönhet…  det skulle jag aldrig göra…   

(fler bilder kommer…..strax….)

Önskar dig en FAB fredag! 🙂

P.S om du är sugen på att fixa håret före sommaren så hade jag bokat time hos Camilla på Eco Cult som jag går till. Hon är dessutom helt rå på styling! Camilla är en av de som driver salongen och jag har gått hos henne i många år. 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “LÅNGT, BLONT HÅR T.A.C.K.!”

 1. Charlotte - Studentmamman says:

  Hehe, vi ska faktiskt till Oslo (eller nästan)- har lovat barnen att åka till Tusenfryd och tänker att det är ganska passade att fira & juni där för då borde det ju vara ganska lite med folk 🙂

  • gizmolina says:

   Åh men sluta! såååå kul att (nästan) åka till Oslo och Tusenfryd!!! Nu blir jag avis deluxe!! Ni kommer garanterat att ha bästa dagen! 🙂 och ja, det är helt säkert lite folk eftersom norska skolor inte har fri den dagen. Så: E.n.j.o.y.!!! önskar er en festlig dag!

   Njut nu fredagen och fyll den med lyckliga stunder! Kram! 🙂

   • Charlotte - Studentmamman says:

    Men tack finaste du!
    Tror nästan jag längtar mer än barnen 😀
    Älskar att ta små dagstripper hela familjen, det är så sällan vi får till det iom att min man jobbar så mkt men den 6e är faktiskt även han ledig!

    KRAM och happy friday!

 2. Kerstin says:

  Vad hände med väggen du målade själv och var så nöjd med..?

  • gizmolina says:

   Åh det rummet jag målade blev SÅ fint ! är super nöjd! 🙂 Och sen målade jag en del av hallen förut också men jag fixade inte att måla väggarna i trappen upp, för då måste man bl.a. stå på stege i trappen och måla uppe under taket så – det gör mina målare nu istället och det blir precis så fint som jag önskar!

   Njut din fredag Kerstin! Kram! 🙂

 3. Hege says:

  Fabelaktig, flott hår – mye mer” ryddig” enn Maria Montazami når det er litt kortere – kjempefin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *