Fredag i Luleå!

Allmänt

168397-502
Här är hjärtat vid gaten på Arlanda då jag bytte en blöja i farten. Hon ser så härligt fundersam ut… jag undrar vad hon låg där och tänket på? Kanske undrade hon om vi snart är framme? 😉

Idag ser det ut som att solen har lust att titta fram bakom molnen som min mormor alltid sa. Det är ett så härligt uttryck tycker jag – att solen HAR LUST att titta fram! 🙂  Så – jag tror att det här blir en riktigt fin dag! 🙂

Hjärtat vaknade vid 5 och låg och snurrade lite i sängen men sen somnade hon om till vid 7 då hon fick mat och sen låg vi och mys sov i stora sängen till kl. 8.30. Inser att jag får räkna med att hon vaknar lite mer nu då vi sover borta men det är helt cool så länge hon inte är ledsen eller vill upp , lite snurr i sängen gör ju ingenting 😉

Nu ska vi ta tag i dagen här och sen ska vi ut på stan + att jag ska leverera alla ballongerna till min vän som gifter sig imorgon. JIG landar vid 22.30 i kväll och just det ja – vi ska iväg och köpa en barnstol också så att sessan kan sitta och äta med oss vid bordet.

När vi reste igår så tänkte jag på hur många det är som jobbar innom service yrket och som är sura (kanske är det samma sak mitt hjärta ligger och tänker på på bilden? ;-)) . Alltså – VARFÖR går man genom livet och är sur mest hela tiden?? Är inte det att kasta bort möjligheterna till att ha kul? Så himla onödigt och dumt. Jag kan faktiskt inte helt förstå… det är helt klart att bevis på missnöje och om man är så himla missnöjd så borde man genast göra något åt situationen. Sånt där kan jag tänka mycket på! För få ting kan intressera mig så mycket som kund service. Att få BRA service är det bästa som finns!!! 🙂

Som igår tex. när vi kommer till inrikeshallen tok sena till nästa flight (de sätter alltid anslutningsflyg sååå tätt när man köper resan, FÖR tätt när allt bagage ska ut och man har kids…) – då får jag FANTASTISK hjälp av en jätte söt personal från SAS som var glad över att kunna hjälpa till . Så ska det vara! 🙂 Då blir livet härligare! 🙂

Nu – morgonfix med  dusch 🙂

P.S Den stora rosa påsen är från min butik. Jag har själv textat loggon och på sidan har jag skrivit: "Shopping makes me happy!" En super praktisk och bra påse med dragkedja som är perfekt att ha till Johanns små saker på resor 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Fredag i Luleå!”

 1. Angel says:

  söt påse =) ja eller hur håller helt med dig ang sura människor som arbetar med service…Jag är själv utbildad inom d och d stör mig ännu mer BYT jobb om man inte klarar att va vänlig…Ha d toppen

 2. Sofia S says:

  Jättemysig påse! Börja producera vet jag.. Jag kan beställa en omgående.. Hihi..=)

 3. Anna says:

  Söt påse. En sån skulle man ha;) Hon är så söt din lilla prinsessa…

 4. Jag vill också ha en sån påse! 🙂 Fanns det såna ljusblå också? 🙂

 5. Bea says:

  Ja, fin påse! 🙂
  Vad hette den där boken du läste ? Shopaholic någonting? Vem har skrivit den?
  Ha det så trevligt på bröllopet imorgon!:) MVH Bea

 6. AnnaStina says:

  Angel-
  Vad GLAD jag blir när jag läser att du har utbildat dig innom kundvård. 🙂 Var gick du utbildningen? Jag har arbetat med CMR i många år och varit på mängder av seminarier & kurser etc innom området och jag brinner för ALLT som har med det att göra. 🙂
  Sofia S-
  Vad roligt att du tycker om min påse! 🙂 Jag hade den som påse till alla min kunder i min butik under ca 2 år och den var VÄLDIGT omtyckt! 🙂 Tyvärr har jag inga kvar nu, de tog slut före jag stängde butiken. Men en dag, när jag har butik igen, så ska jag göra nya fina påsar! 🙂
  Anna-
  Tack så jätte mycket! 🙂
  Mamma till två små pojkar-
  Min butik var sååå rosa att jag bara hade rosa påsar (och vita pappers påsar) 😉
  Så tyvärr gjorde jag aldrig några i ljusblått 🙁 Men det hade absolut varit fint det också! 🙂
  Bea-
  Thanx. Boken jag läste heter “Shopaholic & baby” av Sophie Kinsella. Super super kul om man väntar / har barn 🙂 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *