FREDAG + INSPIRATION = LOVE!

Allmänt

Blomsterkransar till håret får mig att längta till sommar och sand mellan tårna…  (du hittar dem hos Glitter).

Goooomorgon sweeties!

Den här veckan har verkligen “försvunnit” och nu sitter jag bokstavligt talat med ena foten på väg ut genom dörren… Men innan jag sticker iväg så vill jag önska dig en fantastisk fredag och visa några pics från mitt besök hos Polhem PR där jag bl.a. hittade de f.i.n.a.s.t.e smyckena från Mi Moneda som är helt nya på den norska marknaden och som både Halle Berry & Rihanna har setts i (Rihanna har t.o.m. designat en av amuletterna). Smyckena är väldigt Gizmolina. I loooove them!!! 🙂

Hur coolt är det inte att man kan byta ut plattan med budskapet på i halsbandet (det finna massor av olika fina, bl.a. med bling bling) + att varje amulett har 2 sidor  (på denna står det: What doesn´t kill you makes you stronger på baksidan) och ringen… alltså ringen…  Snälla, snälla påskeharen…! 

Johanna är helt besatt i dessa lipglosser från EOS. Av a.l.l.a. hon har så är det dessa hon använder så jag kan varmt rekommendera er att krydda påskägget med ett sånt här till din skatt . Och det ser ju t.o.m. ut som ett ägg! ha ha 🙂

Hello lovely earrings!  Hjärtan med bling-bling och roséguld… Me like!

Oj, oj, oj, nu måste jag verkligen trippa iväg ut.

Önskar dig en riktigt riktigt f.e.s.t.l.i.g. dag!  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “FREDAG + INSPIRATION = LOVE!”

 1. Kristine says:

  Hei:-) Hvor får man kjøpt EOS lipgloss? Parfymeri, apotek??? Ønsker deg og din familie en fin påske. Her ser vi frem til noen fine fridager fra jobb og skole:-)

  • gizmolina says:

   De finns hos olika parfymerier! och även hos många klädbutiker, som en xtra krydda på kassadisken… ! 🙂 Hoppas att du får tag i de!

   Önskar dig underbara fridagar fyllda av solsken Kristine! Glad påsk!!! Klem!

 2. Britt says:

  Hei ja dei lipglossene der er veldig gode..det har johanna heilt rett i;) du eg lurte på om Pusen deres rører tulipaner og andre blomster du har inne. Siden han er innekatt. Takk for svar:)

 3. katta says:

  Vilka underbara servetter…undrar var de är ifrån;-)
  /K

  • gizmolina says:

   Jag knipste bilden hos Polhem PR men jag har köpt lik hos Home & Cottage! 🙂 Kryssar fingrarna för att du får tag i de !

   Happy söndag!!! Kram!

 4. elin says:

  God påske til deg. Johanna og JIG. Håper dere nyter deilige fridager sammen 🙂 Vi jobber litt til, men så er det skikkelig norsk påske med hyttetur til svigers 😉

  • gizmolina says:

   Tuen tack Elin! och GOD PÅSKE till dig också! 🙂 Låter härligt med hyttetur till svigers. Kooos dig!

   Njut din söndag! Klem!

 5. Trude says:

  Hej,

  Eftersom du inte svarar på mina mejl så testar jag att få tag på dig via bloggen istället. Det är mitt paket som är försvunnet med glasögonfodralet och pennskrinet från Rice. I ditt senaste mejl till mig så skrev du att du antagligen hade skickat det till fel adress? Jag vill så gärna få bekräftat av dig vilken adress du har skickat mitt paket till för annars kan jag inte göra så mycket för att försöka få tag på det. Pengarna drogs från mitt konto den 12 mars så jag har väntat på mitt paket exakt en månad idag och det gör mig så trött. Jag vet att summan inte var så stor men för mig, som är student, så är det mycket pengar att ligga ute med. Samma dag, den 12 mars, som jag överförde pengarna till dig så skickade jag min adress till dig. Ifall du har skickat mina varor till fel adress så har jag ialla fall gjort allt jag kan för att det skulle bli rätt.

  Mvh,
  Trude.

  • gizmolina says:

   Jag skickar dig ett nytt mejl, ser ut som att du inte fått mitt… Det är som sagt enormt trist när paket kommer bort men som jag redan talat om för dig så ska du självklart få ett nytt paket som jag postar på måndag! Så allt ordnar sig Trude !

   Önskar dig en fin dag ! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *