Fredag kl. 16.00: Karen by Simonsen


Karens stil var mycket mer "rocka" och speciell än Munthes och det mesta gick i svart..

Klockan 16.00 fredag eftermiddag var jag på showen till en av de 2 girls som startat och drivit märket Munthe plus Simosen. Tjejerna gick åt varsitt håll för ca 1 år sedan (eller det kanske är mer? 2 år?) och som ni vet så var jag på Munthe plus Simonsens visning på torsdag kvällen. Nu var det dags för Karen by Simonsen !

För att ni ska få samma fashion-show-feeling som jag hade i fredags så ska ni klicka HÄR och lyssna på musiken på hög volym samtidigt som ni ser på bilderna. ENJOY !


Det var mycket svart & silver i kollektionen.


Jag älskar nitar och det var det både på skor och bälten..


The end. Längst fram i vitt: designern Karen. Hon fick stående applåder !

Som ni säkert förstår så var detta inte en visning helt i "Gizmolina-stil" 😉  (eller jo!, det var den, när Miss.Gizmolina ska på party 😉  MEN ! det var däremot visningen som jag var på senare på fredagskvällen, den som det var en äkta prinsessa på ! och den ska ni få se massor med pics ifrån imorgon så nu har ni något att se fram emot.


Ingen visning utan dryck… på Karens visning var det vodka i glasen.

När Karen by Simonsen showen var klar så hoppade jag in i en taxi och drog in till city och koste mig i butiker. Det ger minst lika mycket inspiration som att gå på mässa 🙂

Kategori: Cph S/S 2010 | 2 Comments

2 responses to “Fredag kl. 16.00: Karen by Simonsen”

 1. Anna i Sundsvall says:

  Hej A-S!

  TACK för att du delar med dig från mässan!

  Din blogg är min absoluta favorit!!

  Kram från Anna i Svall

 2. Eva says:

  Jag instämmer verkligen!!!
  Har åkt till modemässan nu två gånger om året de senaste 15 åren (började tidigt ;P) och halva inspirationen är ju bara att sitta och se på folk vad de har på sig och hur butikerna ser ut på de mysiga bakgatorna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *