FREDAG, KYGO & SOHO HOUSE.

 

Happy fredag sweeties! 

Min morgonrutin just nu är att äta kokt ägg med kaviar på toast. Åhh så gott! också läser jag morgontidningen samtidigt. Eller läser och läser… jag bläddrar väl mest och checkar rubrikerna…  Och mitt i allt så upptäckte jag att KYGO och hans manager Myles (som jag träffat flera gånger, han är en helt galen kille. Duktig och galen. Tror man måste ha den mixen för att lyckas i den branschen… ) är med i Skavlan i kväll och det är ju bara såååå coolt! för det var inte så länge sen som JIG blev intervjuad av en journalist och i samband med det så satte JIG igång att försöka få med Kyrre hos Skavlan igen (han var med för några år sedan..) och nu är han plötsligt det!  så you goooo älskling!!  Jag är imponerad över allt min jIG får till!

Och det påminner mig om att jag faktiskt inte bloggat klart om vår Los Angeles resa, då vi hängde med manager Myles mamma, Kyrre (som Kygo heter), Kyrres mamma och många fler härliga människor på SOHO House hela dagen efter KYGO haft spelning på Hollywood Bowl.  Vi skulle egentligen bara äta brunch där, men det slutade med att vi stängde stället kl.24. Ett minne för livet!  Och Myles mamma är lika härligt galen som sin son så ja, hela dagen var verkligen en skrattfest! 🙂

Alltså hur vacker var inte frosten på framrutan på bilen på morgon? Som ett konstverk!  (att den satt som berget och i princip var omöjlig att skrapa loss är en helt annan sak… ha, ha. så note to self: plugga i motorvärmaren!).

Jag ska söka fram bilden av mig och Myles + Kyrres mamma nu för upptäckte att jag aldrig bloggat den.  Men här är i alla fall de bilder av mig och JIG som vi knipsade i den foto booth som var det enda stället man fick ta bilder i.  Det är nämligen totalt foto förbud på SOHO House eftersom alla som hänger där ska få vara privata. Men vi försökte smygfota ibland men det tog typ 1 sek så var personal framme och sa “No cameras!!” så inte ens Kyrres mamma fick ta bilder av då Kyrre fick födelsedagspresenter trots att vi satt väldigt privat…  

Jag säger alltid att jag ska visa min shopping men så blir det aldrig… så – nu fotade jag detta väldigt spontant (tänker alltid att jag ska göra värsta stylingen men det är då det aldrig blir…) dessa ting som ligger här på fåtöljen i vardagsrummet mitt i upp-packning (tvätthögen åkte ner i källaren, shoppingen hamnade här…).  Alltså jag älskar guldjackan! hittade den hos GAP och som ni ser så kommer även tröjan med bling bling paljetter därifrån. Den lilla “väskan” hittade jag hos Accessorize. GAP hade -40% på alla ytterplagg (ett FAB erbjudande!) så jag shoppade faktiskt 2 till jackor… Ska visa sen. Lovar.

 

Åh nu fick jag lust att resa till L.A. igen för jag älskade stället!  Tror det får bli ett återbesök under 2018!

Nej, nu kör vi fredag och njuter det fantastiskt vackra soliga vädret! 🙂

P.S bloggar London dag.2 om en stund… 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Los Angeles 2016 | 10 Comments

10 responses to “FREDAG, KYGO & SOHO HOUSE.”

 1. Lena says:

  Vilka fina bilder på dig och din man 🙂
  Njut din dag kära du och jag ser fram emot fler bilder från London.

  • Åh tusen t.a.c.k. för fina ord Lena! 🙂 Och så kul att du ser fram emot fler bilder från London! det kommer mera, senare idag… !

   Njuuut din dag du också och kom i håg att fånga de lyckliga stunderna! Kram! 🙂

 2. Thea says:

  Så gøy å få se litt fra London-shoppingen. Tror faktisk jeg er nødt til å kjøpe samme genser når vi drar dit i neste uke 🙂 !!

  • Åh men klart du ska shoppa lik genser! Den är SÅ fin! 🙂 De hade verkligen massa fint på GAP så ska visa mer av vad jag köpte en dag snart… ! Och heldige du som ska till London nästa vecka!!! då har de nog tänt upp alla juldekorationer som de var i full gång att montera upp över gatorna i Covent Garden..

   Önskar dig en magisk dag och en underbar weekend! Klem! 🙂

 3. ullis says:

  Hej!
  Jag är i fundering på Hong Kong i slutet på januari. Nu måste jag försöka få med någon kompis. Du har ju varit där så jag blev inspirerad av dig 🙂 Vad kostar det ungefär att gå ut och äta, bo på hotell (gärna lite billigare hotell)? Hur varmt är det i slutet på januari? Jag såg att ni har varit på disneyland och skulle nog min 9-åriga dotter gilla 🙂 Kram på dig!

  • Åh klart du ska boka Hong Kong!!! 🙂 Min JIG sitter faktiskt på ett flyg dit just nu och jag är sååå avis på honom… nu ska han i och för sig bara jobba och mest vara inne i Kina, men ändå… I miss Hong Kong!! Och du, res själv med din dotter om du inte får med dig någon! Jag har rest massor ensam med Johanna och det är så mysigt! Att gå ut och äta i Hong Kong kostar ungefär som här hemma, allt utifrån vilken typ av restaurang du väljer. Och vädret är alltid varmt och skönt där!, men ett tips är att googla vädret då du vet närmare när ni ska resa. Själv tar jag alltid vädret som det kommer när jag är ute och reser och just precis därför älskar jag Asien eftersom man alltid får värmen oavsett om det regnar… !

   Och ja, till Disneyland måste ni åka! Och till Ocean Park! och besöka pandan… Ni kommer att få en fantastisk resa! Och när det kommer till boende så har jag bott på samma ställe de 2 gånger jag varit där, ett hotel som heter ICON och det kan jag varmt rekommendera!! Men, det är som med maten, det finns alla prisklasser… så ett tips är att checka hotels.com

   Önskar dig en magisk dag och jag håller alla tummar för att ni kommer iväg till fantastiska Hong Kong! Kram! 🙂

 4. D says:

  SÅ lyst til å reise til LA! Norwegian har kampanjebilletter dit nå, en vei for 1100 kr! Snakk om kupp!

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Så snyggt i guld, so Fab!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *