Fredag & nya sov rutiner!

Allmänt

Ååå vad det är härligt att vakna när solen skiner från en klarblå himmel och min prinsessa bara skrattar 🙂

Jag kom mig i säng mycket senare än jag tänkt mig igår… efter 01… måste verkligen skärpa mig…! men det är så skönt att få "egen tid" på kvällen…

Hjärtat vaknade ungefär då jag la mig och ville ha mer mat, sen sov hon sött fram till 07.30. Det är NY RUTIN! Förut vaknade hon ALLTID 7, nu är det 7.30… underbart skönt med de extra 30 min. Men – hon vaknar alltid prick ! kl. 05.45 och vill ha nappen i munnen igen och somnar då om på sekunden. De är märkligt det där hur exakt de vaknar varje dag..! Någon väckar klocka behövar man inte då man har barn! 😉

Idag landar min gala vän (inte galna, utan gala som i glitter & party ;-)) Jonas i Oslo. Ska bli jätte mysigt med besök!! Det blir rosa champagne och ja… gala helt enkelt! 🙂

JIG reser till Bergen idag för att vara med på en basket turnering och jag och sessan ska få super trevligt lunch besök av Josefine & Elian men det är sååååå FINT sommar väder ute att jag tror att vi kanske flyttar lunchen ut i parken? vi får väl se…. 🙂

UNDERBART med sommar väder!! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Fredag & nya sov rutiner!”

  1. Trine says:

    Hei vennen, håper prinsessene får en strålende dag i vår solen. Gleder meg til søndag, håper det blir lunch på oss! Det er alt for leeeenge siden vi så hverandre, savner deg:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *