Fredag = resdag !


Idag reser vi Luleå – Stockholm – Oslo.

HAPPY FREDAG mina kära vänner ! 🙂

Hoppas att du vaknat på ditt allra BÄSTA humör och att du känner dig klar för weekend ! Hemma i Norge brukar detta vara den stora "fixaträdgården/balkongen/dugnad" helgen eftersom 17:e maj närmar sig så det är nog fler än jag som ska iväg och köpa blommor till balkonglådorna imorgon 😉

   
Igår åkte Johanna sklie / rutschkana + karusell i lekparken, idag åker vi flygplan i luften.

Jag & Johanna lyfter snart från Luleå och landar hemma i Oslo senare i eftermiddag så jag önskar dig en FABULOUS fredag så "ses" vi lite senare !  Och du har väl inte glömt den HÄR tävlingen som pågår fortfarande?! Jag blir glad för alla röster jag får 🙂 Här kommer en dagens :

"Har man ett mål kommer man förr eller senare fram."

CARPE DIEM !!

Kramar ! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Fredag = resdag !”

 1. Wenche says:

  God tur til Norge:)

 2. Sofia says:

  Hej! Jag har smygläst din blogg nu i ett par dagar och jag gillar den jättemycket! Jag älskar din positiva attityd. Jag är själv inte alls så positiv men jag VILL vara det och jobbar på det 😀 Det är härligt att höra din inställning till livet. Grattis till jobbet förresten, du verkar vara som klippt och skuren för det. Ett sånt drömjobb!

 3. Hoppas att ni får en bra resa

 4. Hoppas ni får en bra resa hem till Norge

  kramar

 5. Becka says:

  Ja, visst är det underbart med fredag! 🙂

  Hoppas det går bra med resandet idag och sen vill jag också önska er en härlig helg!

  Och grattis till jobbet på Kamille!

 6. Josefine says:

  Trevlig resa darling! Puss o Kram

 7. Marie Bogren says:

  Hej Anna-Stina!, det var kul att vi stötte på varandra i lördags….du är dig lik..lika full av livsglädje och en enorm utstrålning. Hoppas du får en fin hemresa så kanske vi ses framöver hemma i LLA eller kanske i Oslo, vem vet…Kram från (solstrålen) Marie.

 8. Nelly says:

  hoppas att resan har gått bra. ni verkar ha haft det riktigt mysigt hemma. 🙂 kram

 9. Trevlig resa och trevlig fredag kväll!

 10. Mia says:

  Fina bilder 🙂 Ha en mysig fredagskväll!

 11. Frida says:

  Låter mysigt med fixarhelg! 🙂

 12. Hej tjejen! Det var ett tag sen! Hörde talas om din blogg, nu när man själv har blivit bloggare..Min lilla Blog är bara en vecka gammal, men jag ska försöka hålla henne vis liv så gott jag kan.

  Mitt syfte, efter många råd, var att göra så här. Jag har ett måste i livet och det är att måla!

  Jag lägger ut mina alster, allt eftersom de kommer till..och ibland blir det många i veckan.

  Härligt att se allt är väl med dig och din familj. Synd att vi inte såga när du var hemma i Luleå.

  Sköt om dig!

  Lev! Kramis Catharina Stålnacke

 13. Annie says:

  Vad betyder dugnad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *