Fredag = soft dag.

168397-2605
Anna, jag och Johanna på väg hem från vår trevliga shoppingtur.

Phuket kl.01.45, natt mot söndag.

Igår hade vi en super soft dag utan planer vilket var hur skönt som helst! 🙂

Johanna sov sin "nap" inne hemma och då bloggade jag (som ni vet) och sen var vi nere i poolbaren och jag satt och pratade med våra trevliga grannar när Johanna sprang runt och lekte. Så kom plötsligt jag och Anna (super trevlig granne som varit här med sin sambo + son (1 år) i 2 veckor) på att vi skulle åka iväg på shopping så vi hoppade in i en taxi hon och jag och Johanna och åkte iväg till "Tesco Lotus".

När vi ändå var där så passade jag på att fylla en vagn med vatten och lite annat till kylskåpet + en massa frukt eftersom Anna tipsat mig om att mixa frukt i blendern till Johanna 🙂

Jag är jätte glad över att vi lärt känna Anna & Co och jag ser fram emot att träffa dem igen en gång i framtiden! 🙂

Och jag är SUPER HAPPY över att vi fick de barnmatsburkar som de hade över idag då de flög hem till Stockholm. TUSEN TACK snälla ni!! 🙂 Svenska barnmatsburkar är LYX att få här nere där de inte finns att köpa 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *