Fredag = underbar dag!

Allmänt

168397-1483
Mitt hjärta på Arlanda tidigare i kväll. Hon släpper inte taget om min mobiltelefon… 😉

Jag & Johanna har haft en FANTASTISK dag i Stockholm! Ååååå vad jag älskar den stan! Vi var bara där i ca 4,5 timmar men det var bättre än ingenting 🙂

Planet hem i kväll var ca 1 tim försenat så klockan var över 22 innan vi klev innanför dörren hemma.  Hjärtat somnade bums i sin säng och några timmar senare somnade en trött mama i soffan efter den lång resdagen… så nu sitter jag här yrvaken kl. 03 och skriver men är så trött att jag måste hoppa i säng bums. Skriver och berättar om vår dag då jag vaknar pigg i morgon och imorgon ska ni få se min shopping. Jag är SÅ nöjd! 🙂

God natt & sov gott från Oslo – igen! 🙂

P.S jag fick med mig 2:a delen av Idol när jag kom hem men alltså jag kände INTE igen min favorit Marie?!? Vad har hänt? Jag hade svårt att se att det var samma tjej? Var hon bra igår? Jag måste se reprisen på söndag!

P.S 2 om du har smsat el ringt mig efter kl. 19 i kväll så kan jag informera dig om att min mobil är "out of order". Tror den hamnde i en påse med vatten (typ..) på flyget för efter att vi landat så ser jag att jag fått sms och att det ringt men jag kan inte svara / läsa. Ska byta till ny tfn i morgon fm.!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Fredag = underbar dag!”

  1. Anonymous says:

    ser fram emot att få se vad du shoppat! du har en fantastisk stil! jag hade älskat att ha dig som mamma! haha, du får det räcka som förebild 🙂

  2. AnnaStina says:

    Ååå nu gjorde du min morgon här 🙂 TACK snälla du. Jag lovar att visa min shopping a.s.a.p. Ska bara ha lite “familjemorgonmys” här först 🙂 Njut dagen! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *