Fredagens fabulous Jimmy Choo party!


Friends på champagne-shopping.

Bättre sent än aldrig mina vänner så kommer här nu äntligen pics från fredagens fabulous Jimmy Choo prelansering där vi var 250 inbjudna som mötte upp kl. 21 – 23.  Jag bjöd med mig min kära vän Josefine och vi hade så TREVLIGT att kvällen slutade mycket senare än 23 🙂

H&M bjöd på ett super proffsigt genomfört arrangemang som innhöll, shopping (det var ju liksom därför vi var där 😉 , champagne, underbara canapéer, vackra människor, super BRA dj och självklart , till slut: en goodiebag.


Det var låååång då jag kom dit kl. 21 och på väg in fick vi ett armband på armen som visade vilken tidspunkt vi fick shoppa accessoarer. (Arrangemanget var på den H&M som ligger på Karl Johan vid sidan om Steen & Strøm.)


Jag & Josefine fick grå armband = vi fick shoppa kl. 21.30. Detta system fungerade utmärkt för det blev aldrig “kaos”.


Här är jag tillsammans med H&M´s snygga kommunikations-chef.


Visst ser det ut som att vi hade hela H&M för oss själva på den här bilden ? 😉 Vi hamnade precis framför Dj & Co och till höger om oss står det en hel del människor och dricker bubbel och mumsar på canapéer …


Jag hade bara tänkt att köpa ett skor men tack vare en snäll mamma och en snäll JIG så blev det både skor & väska . (tusen TACK mamma! vilken överaskning!). Jag gick för de mest “klassiska” skorna i kollektionen som håller över en lång tid och som passar till mycket. Och jag älskar lack ! tycker att det är så fint.


Canapéer + champagne = perfekt match ! (kolla muffinsarna…)


Jag och ett gäng härliga H&M girls.


Bloggning pågår… för är man bloggerska så är man 😉  (jag måste skaffa mig en i-phone snart så att jag också kan blogga överallt).


Jag och ett par fabulous H&M girls. Kine, längst till höger, träffar jag nästan varje vecka då jag är runt och plockar till mina styling-uppdrag.

Miljoner TACK för en fantastisk kväll H&M ! 

Jag och Josefine fortsatte kvällen på ett av mina favorit ställen, Nobilis, och vi hade verkligen DEN  trevliga kvällen ! ni vet så där som det blir då man inte har hunnit bygga upp några förväntningar, allt bara händer och man har bara så där fnissigt jätte kul 😉  (thanx darling för en FAB kväll! Puss!).

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Fredagens fabulous Jimmy Choo party!”

 1. shit va snygga ni är 😉 som vanligt.. ser ut att ha haft riktigt nice..

 2. Pethra says:

  Vilken kväll ni verkar ha haft och snygga var ni också! (som alltid med andra ord) 😉

 3. Solveig says:

  Dere ser fantastiske ut! Heldig dere:))

 4. Sammy says:

  Oh my, vad snygg Josefin är i håret!! =)

 5. Caroline says:

  Ååh dom skorna köpte jag med! Plus gladiatorsandalerna (utan klack). Fast jag beställde dem online så det tar ett tag innan jag får hem dem…spännande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *