Fredagens mor & dotter.


Dagis idag runt kl. 16.30.  När jag kom för att hämta Johanna så var de fortfarande ute och det har inte hänt sedan förra sommaren. Det vackra vår-vädret bjöd in till extra låååång utelek 🙂

Oj, vilken hektisk dag det blev på mig idag och jag lyckade t.o.m. köra in i en varubil men slutet gott allting gott och nu njuter jag fredagskvällen med ett glas cava och ska strax ta fram resväskan och packa inför morgondagens Stockholms tripp.  Tittade föresten på Solsidan (svenska TV4) och my god så klockren den serien är. Helt underbar!


Dagis runt kl. 09.45. Johanna har på sig en fin klänning/kjole från ChillNorway som vi matchar med hårspänne från H&M och hårsnoddar + off-white topp från Accessorize / Monsoon.

Det ska bli FANTASTISKT kul att gå på Melodifestivalen med min gala-vän Jonas imorgon. Jag tok längtar ! Och det ska dessutom bli hur trevligt som helst att träffa vinnaren i min tävling, Emma. Jag känner på mig att det kommer att bli en kväll att minnas ! 🙂


Hemma runt kl.17.45. Min dagens: bluse från H&M Trend (ett TIPS! den har precis kommit ut i butik, kostar 299kr), fuskpäls H&M, bälte Gucci, fusk-skinnbyxor från Kapp Ahl (ett till TIPS! de har blivit favoriter…) och i påsen ligger det plagg som jag ska ha på mig imorgon… jag kan berätta så  mycket som att det kommer från detta brand …

Bäst jag packar nu! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Fredagens mor & dotter.”

 1. Josefine says:

  Ha så JÄTTEKUL imorgonkväll darling, jag vet hur mkt det betyder för dig! Puss & kram

 2. Johanna says:

  Hoppas att ni får en härlig tur till Sverige :-)!

 3. Ha en härlig schlagerkväll! =)

 4. Ellinor says:

  Ha det jätte härligt! 🙂

  P.S Så bylsigt det måste bli under regnbyxorna (!) för Johanna med den låååånga klänningen på dagis. D.S

 5. Johanna says:

  Ska du stämma träffa med Engla när du far till Sthlm, hon ska ju oxå på Mello, sägs det?

  Tack för att du svarade så utförligt om fejkskinnbyxorna från Kappahl.

 6. Philia says:

  Halloj!

  Men, Åh så härligt att gå på finalen i Globen! Njut av det så mycket du bara kan!!! Har du också köpt en vårnyhet från Tiger…jag köpte världens sötaste klänning igår på NK…en hallonrosa sak med ena axeln bar och med volanger – underbar!

  Ha en riktig fab dag snygging!

  Kram P

 7. Monika says:

  Vilken snygg outfit!! Så exklusivt det ser ut. Skulle också vilja ha din "päls".
  Ha så roligt på Melodifestivalen, själv tittar jag hemma på soffan =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *