Fredagens Sonia Rykiel happening hos H&M!

Allmänt


H&M på KarlJohan fredag kväll kl. 21…

Idag är det hög tid för mig att visa bilderna från fredagens event hos H&M där jag fick förmånen att shoppa Sonia Rykiel kollektionen “före-alla-andra” = jag slapp trängas i kaoset på lördagen 🙂

Den här gången hade jag inget “må-ha” plagg som jag spanat in, trodde för att vara helt ärlig inte att jag skulle shoppa nåt, men som ni vet så blev det både en fin jacka och en härlig halsduk som jag är riktigt nöjd med (jag blev lite revet med av hysterin 😉  Jag hade sällskap av min bästa vän Mia och vi hade en fantastiskt TREVLIG & festlig kväll !  Titta här så får ni se:


Jag höll upp kameran över huvudet.. Kolla in k a o s e t . Det var helt gaaalet! så jag och Mia drog oss undan detta och gick och chillade med ett glas vitt istället och sen, 1 time senare, tog vi turen ner hit igen och då var det hur luuungt som helst och påfyllt med storlekar = vi fick tag i det vi önskat oss! 🙂


Dockan var SÖT och tröjan var jag sugen på men den shoppades i svart istället till mamma som blev riktigt glad igår då hon fick se den 🙂


Min bästa vän Mia visar fram ett par godbitar…


Hmm… den där rosa tröjan är ju med på alla bilder… 😉 Den söta prinsessekrona brosjen fick i alla fall bli med mig hem.


Ett par snygga girls från SPALT-PR med kvällens fångst.

H&M bjöd som vanligt på ett proffsigt genomfört arrangemang. Det var Dj, buffé, bar med vitt vin och massor med gäster. Kvällen arrangerades i samarbete med magasinet HENNE också var vi stylister m.fl. som blev inbjudna direkt av dessa duktiga H&M-girls:Kommunikations-chefen + presserumsansvarig.


När vi chillat och minglat uppe i baren en stund så var det dags att shoppa vidare…


Shopping-girls på väg mot provrummen…


Inte varje dag jag sitter och dricker vitt i ett provrum hos H&M 😉


Best friends = LIK smak = vi shoppade samma plagg 🙂


Denna godsak kommer inte från Sonia kollektionen. Jag gillar detaljen på axlarna och längden så denna fick bli med hem.. passar perfekt till fest / girls-night-out och jag kommer att matcha den med mina skinnbyxor.


Bak kassan jobbade en tjej från Luleå. It´s a small world! 🙂


Tusen TACK för en trevlig shopping-kväll H&M. Jag och min veninna stor koste oss!

När vi tackat för oss fick vi med oss varsin goodiebag som jag tömde upp & ner då jag kom hem:


Chokladen var super god och jag ska testa att lacka franskt själv på tårna (går alltid och gör det på salong..) en dag snart.  Vet ni: jag har en stooor påse här på mitt kontor fylld av smått & gott som jag fått i diverse goodiebags och denna funderar jag på att lotta ut en dag här på bloggen… Kan det vara intressant?

Nu räknar jag dagarna till nästa H&M happening = den 26:e mars då de lanserar The Garden Collection. Jag vill ha typ ALLT ur kollektionen så då ser ni mig först i kön 😉

P.S ni är flera som frågat mig ang. storlek på min Sonia Rykiel jacka. Jag har Medium.

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “Fredagens Sonia Rykiel happening hos H&M!”

 1. Carola L says:

  Nej, ingen är ändå intresserad (visslar lite för sig själv), men jag kan offra mig om du inte har plats för det s

  Skämt å sido – jag tror att det skulle vara många som ville vara med och tävla!

 2. Ja med gud vad jag vill ha den!

  Är inne på femtielfte vabbdagen detta år så en tävling där jag vinner (hihihi!) låter toppen!

  Kram Caroline

 3. Linda says:

  Hej fina!

  Tack för en jättehärlig och glad blogg! 🙂

  Jag undrar vart den fina guldiga glitterkoftan kommer ifrån som du har på en av bilderna eller om du möjligtvis vet var det kan finnas en liknande? 🙂

  Kram o tack!
  Linda

 4. Jag blev så imponerad av att det var så fin kvalitet på kläderna. Köpte också kavajen, ceris, och lite annat smått och gott. Ångrar nu att jag inte köpte broschen också.
  Det kan ju vara en rolig idè att lotta ut, kanske dela upp det så det blir många små tävlingar? Ha en trevlig kväll. KRAM Lotta

 5. Sara says:

  Vilken kul kväll! Vad är det för blus du har på dig, som man bara skymtar?

 6. Anna says:

  Absolut, vardagslyx är det bästa jag vet! Brukar blockera badrummet (till sambons stora förtret) och ha SPA kvällar för mej själv, riktigt mysigt! Så kör på tycker jag! 😉

 7. TACK för era kommentarer! 🙂 och här kommer svar på frågor:

  Linda: min paljettjacka kommer från Heartmade. Jag sålde en i min butik så den är tyvärr flera år gammal = finns inte längre att få tag i. Har tyvärr inte sett någon lik ute i butikerna men lovar att tipsa om jag ser någon snygg ! 🙂

  Sara: Den fina blusen shoppade jag i Cph, den kommer från danska Custommade 🙂

  KRAMAR till bästa bloggläsarna ! 🙂

 8. Frida says:

  OM någon är intresserad!? Vi sitter varje dag och följer alla härliga bloggar där det visas upp det ena och det andra och blir otroligt nyfikna och inspirerade. Men i verkligheten är jag fattig student och har inte ens råd att unna mig ett magasin i veckan.. Så, klart vi är intresserade 😉

  Tack för en superhärlig blogg!
  Ha en underbar torsdag!

 9. Christi says:

  Hei!
  Jeg ble nysgjerrig på The Gardien Collection!
  Har ikke hørt om den, hvem har designet den?

 10. Mathilda says:

  Finfin blogg 🙂

 11. chat says:

  Ohh very much thanks admin

 12. film izle says:

  good quality post thanks

 13. I like this nice page! Check new interesting infos about Egypt property and Egypt real estate Bye bye!

 14. izle says:

  Great! Thanks for post

 15. blog home says:

  I admire just what you have created in this article. I love the part when you mention what you are doing this for you to give back but I would certainly think by all the commentary that this approach is certainly working for you as well.

 16. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Visit my blog turk ko.

 17. While the Komperdell C3 Airs, buy tramadol online, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]buy tramadol online[/url], http://tramadolonline.groupsite.com buy tramadol online, 683,

 18. Ohh very much thanks admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *