Fredags mys!

Allmänt

Lek & mys!
Förkväll på TV och lek på golvet!

Vilken HÄRLIG dag vi har haft!!!
Super trevlig lunch på Bölgen & Moi med Guri och hennes söta lilla Filippa som vi t.o.m. lyckades komma i tid till (!) En veninna till Guri tipsade om "babygym" som hon leder, tror vi ska testa det en gång. Men det är faktiskt första gången jag hör talas om gymnastik för 5 månaders babys ! trodde först det var för oss mammor…

Efter trevliga lunchen gick vi hem för att jag skulle ge pupp till Johanna men då blev vi stående utanför huset i 1 time för plötsligt passerade "alla" här utanför. 🙂 Mötte bl.a. Anne Cecilie och hennes man som varit på STOR utflykt till Gruneløkka, dit är man ju ALDRIG, synd egentligen för det kryllar ju av bra restauranger där.

Efter pupp stoppet hemma blev det en skön tur ut i solen, kort stopp på Gizmo och sen shoppade jag de blader jag sparat att shoppa till idag… LOVELY! 🙂  Red, Sköna Hem, ELLE, Mother & Baby ockå självklart – Aftonbladets Klick! bilaga. Vad vore väl en fredag utan den?

Min JIG kom hem med underbart god middag från "Bambus". Mums!! 🙂 Också hade han shoppat en Playstation! Hur kul som helst! :-)))

Nu sover prinsessan gott i sin egen säng (ovanligt.. hon sover i prinsip alltid brevid mig.. det är ju så mysigt..) och min prins sitter och sover i stuen. Snart god natt för mig också, ska bara snabbt bläddra igenom bladerna först och dricka upp det goda vita vinet.

Det här var som sagt en HÄRLIG dag! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Fredags mys!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *