FREDAGSKÄNSLAN…!

Happy fredag mina kära bloggvänner! 

Idag är fredagskänslan 100% och jag är så pepp på helgen! speciellt efter igår då jag checkade av veckostyling av håret, härlig shopping och en riktigt trevlig kväll på vinbar tillsammans med en bästa vän.  Men jag känner av vinet idag, oj, oj…  men det är det värt!

Och hur härligt är det inte att ha en HELG framför sig?!  I morgon ska vi på konfirmation så jag har en del att förbereda inför det och sen har jag en middag med min bff inbokad på söndag så den här helgen kommer att bli hur bra som helst! Trots att Johanna inte är här… Alltså det är SÅ tomt här hemma utan henne. Men vi pratar med varandra flera gånger varje dag och rings på FaceTime så hon känns trots allt nära…  Och jag är så glad över att hon har det så bra ! ♥

Oslo är sååå vacker…! och löven på marken i allén upp mot slottet är ett tydligt tecken på att hösten är här.

Hårstyling hos bästa Camilla på Adam og Eva – Check! och ja, här ser du tröjan som jag visade (i blått) häromdagen i rosa! Du hittar den hos & Other Stories. 

Det är så lyxigt att få tid tillsammans med bästa vänner och går hade jag och min kära S en riktigt trevlig kväll på en Vinbar lite längre ner i vår gata. Och alltså det här vinet! min vän är ett proffs! på viner så hon får alltid välja och det här var SÅ gott så det är ett tips!  Vinet heter: L´Instant Sauvignon Blanc. och jag ser att det finns som beställningsvara hos Vinmonopolet för 169,50 nok. (hittar det inte på Systembolagets hemsida)

 

Vad har du för planer i helgen? 🙂

Önskar dig en FAB fredag fylld av glitter och happiness!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

35
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *