Fredagsmys framfør TVn!

Allmänt

168397-2529
I kvall har vi myst framfør TVn tillsammans med Hello Kitty. Det var som sagt LYCKA att få SVT hit till Resorten idag och det var helt fantastiskt att få se Melodifestivalen! 🙂

Phuket kl. 00.10., natt till lørdag…

Jag och Johanna har verkligen tok myst framfør TVn i kvall och  som ni ser så tindrar jag med øgonen då jag sitter och tittar på mitt favvo program 😉

Vi skulle ju egentligen gå ut och ata en riktigt god middag i kvall men vi kom fram till att vi tar det en annan kvall och TUR var ju det før om vi gått ut hade jag missat Carola & Co. Det ar sånna tillfallen min tro på att allt har en mening førstarks….!

Johanna somnade strax efter kl. 21 i kvall (alla rutiner ar ur fas nu då JIG kommit och vi fått SVT)  och jag & JIG har atit god middag från poolbaren som vi tog upp på rummet.

Nu kan vi se fram emot att jag kan blogga flera gånger om dagen igen och det kanns hur kul som helst! 🙂  också kanns det jatte kul att jag kan svara på kommentarer också før det har jag haft dåligt samvete før att jag inte kunnat gøra.

Till sist så vill jag avsluta den har fredagskvallen med att saga att alla mina tankar gar till min allra basta van som gar igen om en tung tid i livet just nu…. Min kara van – jag tanker på dig hela tiden och jag ønskar av hela mitt hjarta att jag kunde finnas dar hos dig och krama om dig…

Jag ønskar alla mina blogglasare en FABULOUS kvall & helg och påminner er om att njuta livet och dagarna!

Nu ar det helg så – enjoy!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Fredagsmys framfør TVn!”

 1. Pethra says:

  Åhh du bloggar från lägenheten nu? Kul i sådana fall, då behöver man förhoppningsvis inte vänta så länge mellan inläggen som man är smått beroende av för att klara av vardagen. Härlig helg önskar jag er!

 2. AnnaStina says:

  Pethra-
  Ja, detta ar helt fantastiskt! Jag sitter hemma i lagenheten i lugn och ro och bloggar från JIGs pc! 🙂 Så nu kommer jag – om allt går som det ska – att kunna blogga mycket oftare och det kanns underbart ! 🙂 Nar jag laser att min blogg skapar ett beroende så peppar det mig att blogga så ofta jag kan 🙂 Njut helgen! Kram! 🙂

 3. Aiila says:

  Hur utseendefixerad är du? =)

 4. Little Missy says:

  Grymt söt unge asså ! 😉

 5. AnnaStina says:

  Aiila-
  Efter att ha drivit egen butik i 5 år så alskar jag att kla upp manniskor så att de blir fina! Kram! 🙂

  Little Missy-
  Tack snall du! 🙂 Ønskar dig en underbar helg. Kram! 🙂

 6. Elisabet says:

  Varför går alla tankar till din vän? Din blogg är superbra 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *