FREDAGSMYS & MÅSDRAMA.

Allmänt

Super fräscht cover på norska ELLE!  Vill ha både blusen (Hunkydory)  och bikinin (Gant). Och är det bara jag som missat Cheez Heartz?  Upptäckte de idag och gud så g.o.d.a.! (och fina!). Halsbandet kommer från norska Cecilie Engelstad . I glaset: prosecco.

Jag droppade prosjekt hitta-smarta-förvaringslösningar och tog i stället med mig J ner till Aker Brygge i det vackra sommarvädret.  Vi köpte med oss mat från Mc.D. och satte oss på kajkanten, vid vattnet, och som vanligt så skulle jag knipsa pics så när jag gör det börjar J att äta och plötsligt så hör jag “maaaammaaaa!!!!” . Vänder mig om och ser en S.T.O.R. fiskmås (shit de är stora alltså) som mumsar i sig hennes chicken nuggets !  och de 2 som var kvar i den lilla kartongen hade måsen dregglat över.  Ha ha. Så, bara att gå tillbaka till Mc.D. och shoppa ny mat och jag tror tyvärr att detta var 1:a och sista gången som jag får med mig J att sitta och äta där vid vattnet… 😉

Efter mat, mås dramat och en stor god glass med chokladdopp så hamnade vi plötsligt på rea / salg (de flesta butiker startade idag) innan vi körde ut mot Panduro Hobby.

J har på sig fin outfit från Polarn O. Pyret och jag luftar mina byxor från Chill Norway igen och mina skor, som är lika sköna som byxorna, kommer från Clarks.  

Det är så härligt där nere på bryggan. Älskar att vara vid vattnet….! 

Jag vet inte vad det är med denna pose?  Det är tydligen den enda som fastnar på bild då J knipsar 😉

Är sååå trött i kväll och ändå går jag inte och lägger mig?  Förstår inte alltid hur jag tänker?  ha ha.  Well, snart blir det i alla fall sängen också håller jag tummarna för att J bjuder mig på sovmorgon i morgon!

GoDnAtTkRaMaR!

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *