Fredagsmys med min idol Bert Karlsson.


Min dagens inne på Sprell: tunika Hunky Dory, sjal Gina Tricot, kofta Odd Molly, tights Thelin, skor Nike och väska Zara. Johannas jacka kommer från Benetton och kjolen har vi shoppat i Thailand.

Jag tycker att den där nya OLW reklamen som rullar på TV4 är så skön, där dom sjunger om "fredagsmys", och om det är någonting som jag och Johanna verkligen har haft idag så är det just fredagsMYS! 🙂

Hämtade darlingen runt kl. 15.30 på dagis och eftersom vi skulle vara home-alone idag så tänkte jag att vi skulle mysa till dagen lite. Så, vi gick först till den fina leksaksbutiken "Sprell" som ligger i samma gata som vi bor i och då jag frågade Johanna vad hon ville ha ? (inte för att hon skulle få vad hon ville, men ni fattar nog vad jag menar..)   så var det en lite förpackning med ballonger & såpbubblor som hon gick till kassan med. Själv hittade jag en söt liten säng till den rosa kaninen som flyttade in hos oss i förra veckan och vimplar från Rice, så nu blir det väl kanske jag som sitter och bäddar åt kaninen då Johanna blåser såpbubblor? 😉


Johannas söta hårspännen är favoriter ! De kommer från H&M och finns i flera färger (den här ljusrosa finns tyvärr inte längre…)  . Banden på rosetterna / sløyferna är egentligen super-långa så de har jag klippt av.

Efter Sprell var det dags för middag och då styrde vi stegen till Johannas favvis: Burger King. Och nej, det är inte maten som lockar, det är BOLLRUMMET ! 😉


Efter lyxig (well..;-)  middag så busade Johanna inne i bollrummet. Hon älskar det !

Säga vad man vill om "fast-food" men nog sjutton är det bra GOTT ibland ! och vilken härlig känsla det är att komma hem och inte behöva sätta igång och fixa middag. Underbart helt enkelt ! 🙂

Vi har verkligen MYST framför TV´n i kväll med varsin popcornskål. Ibland är Johanna på sitt allra gossigaste humör, precis som i eftermiddag/ kväll, och då blir jag så lycklig att jag får tårar i ögonen…


Ååå vad jag älskar att sitta och bläddra & läsa i mina magasiner och dagens blev svenska: Tove & Allt i hemmet.

Nu ska jag landa i soffan med ett glas vitt och nya magasiner och "bara vara". Lovely ! 🙂 Och just det, jag tittade så klart på "Berg flyttar in" på svenska TV4 i kväll och blev helt överlycklig då det var min IDOL Bert Karlsson som hon besökte. Jag har haft Bert som en av mina förebilder i yrkeslivet sedan jag lyssnade på ett föredrag med honom ja.. när var det nu igen ? kanske typ -94 ? Hur som helst : mannen är fantastisk och oerhört duktig !

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Fredagsmys med min idol Bert Karlsson.”

 1. Birgit says:

  Ååhh for en herlig fredag det høres ut som dere har hatt! Håper resten av helgen blir like bra 🙂 Spennende med nye jobbprosjekter også ! Gleder meg til å høre mer!!

  God natt og god helg !! Og takk for en hyggelig og inspirerende blogg !

  Klem , Birgit

 2. Hej Birgit ! Tusen TACK för din fina kommentar. Blev GLAD nu ! 🙂 Önskar dig också en fantastisk weekend! Klem ! 🙂

 3. Weronica says:

  HAHA, ja och så tycker jag han är så himla ROLIG, ÄRLIG och fulsöt på något sätt 😀

 4. Cecilia says:

  Du kanske kommer ihåg mig,jag bor i vanliga fall i Florida men håller till i Sverige över sommaren nu?!Blev faktiskt riktigt glad över att läsa att du också tycker om Bert.Jag håller med dig,han är fantastisk och duktig.Han säger vad han tycker och ja,det kommer han långt på.Önskar att det fanns fler som Bert som vågar står för vad de säger.Jag är uppvuxen i grannkommunen till Skara och har därför sett Bert ofta och jag har även intervjuat honom.Han tog emot oss stackars tre vilsna högstadie elever och svarade på våra frågor.

  Jag har alltid tyckt om dig Anna Stina,men efter det här inlägget så växte du absolut i mina ögon.Det är så sällan jag hör någon erkänna att de tycker om Bert.TACK!!!!

 5. Mimmi says:

  Visst är Bert skön!..Går sin egen väg och står för den!

  Visst är det skönt att gå ut och åta och komma hem till ett välstädat kök….kommer ihåg när jag gjorde det min ensamma dagar med tre barn! Skön känsla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *