FREDAGSMYS PÅGÅR.

250547_10152600343560796_5378591882145039779_n

Tänkte jag skulle visa er speglarna! Först så var den högra rektangulär, men så fick jag för mig att byta till rund istället men jag vet inte helt… byter kanske tillbaka?  Eller vad tycker du? Ska jag köra på 2 runda? eller 1 rund + 1 rektangulär?  (väggen ska så klart kryddas med tavlor etc. också, speglarna är bara en start)

Detta var verkligen dagen… inte nog med att jag glömde mat till Johanna, sen, då jag hämtar henne på AKS, så upptäcker jag att jag har tappat mina fina svarta skinnhandskar som är sånna där som man kan skriva på sin i-phone med.  Räknade iskallt med att jag måste ha glömt dem på Narvesen när jag var och shoppade magasiner eller, på Bik Bok där jag var och provade jeans (jag hittar inte mina favoriter här hemma, tror jag glömt dem i Thailand…) eftersom det var de enda ställen jag varit inom. Så, ringer  först Bik Bok och personalen tittar efter dem utan lycka, provar då att ringa Narvesen men får inget svar så inser att det är lika bra att köra inom och söka själv och gissa var de var? På Bik Bok! Personalen hade hittat dem efter att jag ringt (men de hade ju inte mitt nr så hade inte kunnat ringa tillbaka). Lycka! för det är ju sååå trist att tappa saker…  och vilken himla tur att jag åkte dit trots att jag ringt dem och de sagt att de inte var där. Man ska lita på sin magkänsla…! 😉

Sen, då vi kom hem, så kom Johannas söta kompis hit och nu ligger de uppe i J´s våningssäng och myser och tittar på Barnvakten på svensk barn TV. Själv sitter jag framför öppna spisen med ett glas vitt och njuuuuter fredagslugnet. Åh vad det är härligt med helg!

10931444_10152600349695796_3230286135407389078_n

A table for 3.  Och vi åt så klart en fredagsklassiker: tacos

10915212_10152600335325796_5076651530695978566_n

Tittut i spegeln!

Jag är in the mood för att se en film i kväll men så har jag ju kvar en hel del magasiner att bläddra igenom så blir kanske The Graham Norton Show istället som jag kan slö titta på. Brukar du se det? Han är så kul!  Men först lite Sex and the city (startar nu på norska TV3), den serien tröttnar jag a.l.d.r.i.g. på, har säkert sett den typ 75 gånger…

Hoppas att du också njuter ett härligt fredagsmys! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “FREDAGSMYS PÅGÅR.”

  1. Heidi says:

    Nydelige speil!! Hvor er de fra?;-))
    Klem Heidi

  2. Sanna says:

    Jag älskar din blogg!! Jag blir alltid på bra humör av dina fina mysiga inlägg och bilder. Kan du inte visa bilder på Johannas rum? Behöver inspiration 🙂 Hur kopplar man tre lampor sådär på rad? Ni har väl inte tre uttag i taket? Ser himla hemtrevligt ut. Hur stor är er lägenhet? Tack för en superbra blogg. Kramar från Stockholm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *