Fredagsmyset startar… NU !

Allmänt


Dagens kl.17.50: topp från Odd Molly hos Daisy på Vinderen, jeans Diesel och halsband Bjørg + Lorange Design.

Kära vänner !

Idag har jag inte riktigt hunnit med mig själv… Bjuder er på en dagis mitt i middagsfixet också återkommer jag senare (nej, jag ska i n t e somna på soffan 😉 med fler pics. Solen skiner här i Oslo och det blir färska räkor + gott vitt vin på mig kväll. Lovely ! 🙂 Och om du undrar vad Johanna gör just nu ? så kan jag berätta att hon kör mini-disco i sin balettklänning på sitt rum 😉

Jag önskar dig ett extra härligt fredagsmys !!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Fredagsmyset startar… NU !”

 1. Milla says:

  vilken härlig volang o spets det är på blusen! hör det till odd molly blusen el har du nåt linne under?

 2. Reidun says:

  Hei!
  Så lekker topp du har på deg..ha en fin fredagskveld og kos deg masse!

 3. Vårt fredagsmys har också startat, vi har tagit fram glassen med alla möjliga tillbehör och barnen är i sitt esse.

  Kram på dig!

 4. Åh, vi hann inte med något fredagsmys! Men, vi har tillbringat eftermiddagen på stranden och snart är tvätten klar och jag har fått duscha av saltvattnet. Då ska JAG ha fredagsmys, för mig själv 😉 KRAM

 5. Pethra says:

  Härlig tunika, här skall vi nu äta sen grillmiddag, så det får bli vårt fredagsmys.

  Njut kvällen!

 6. A House With A View says:

  Åh vilken superfin tunika! Du är jättefin i den!
  Ha en trevlig fredag kväll!

  Kramiz aka

 7. sandra says:

  Hoppas du får en trevlig helg. Vår helg startade med vänner och en god middag. Bättre start kan man nog inte få.

  Gillar din odd molly tunika !!

  Kram

 8. Christine says:

  Hei, for en nyelig tunika du har på deg. Du er alltid så flink til å kle deg:-) Var innom H&M på Stortorget i dag og fant et skjerf som jeg tror du ville likt. Det var hvitt med masse vakre ord skrevet i svart løkkeskrift. (Minner om blomstervasen som du kjøpte på Markedsplassen). Bare et lite tips på fredagskvelden!

  Ha en herlig helg!

  Klem Christine

 9. Milla-
  Spetsen sitter fast på blusen men jag har en underklänning som tittar fram på vänster sida på bilden.

  Christine-
  Tack för fina ord och tusen TACK för tipset! så snällt av dig att tänka på mig! Den måste jag se efter nästa gång jag besöker H&M.

  Låter som ni alla hade ett härligt fredagsmys och det gör mig glad !

  KRAMAR !!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *