Fredagsmyset startar nuuuu!

Allmänt

Jag provade bl.a. min nya klänning från By Malene Birger som jag ser fram emot att trippa runt  med till sommaren. Jag gillar den långa vida modellen (kommer matcha den med guld-sandaler), den gröna färgen och “Maria Montazami-tofsarna”…

JIG är och hämtar god thai take-away, ljusen är tända, vinet ligger på kylning och jag ska precis fixa eld i öppna spisen. Allt är med andra klart för ett härligt fredagsMYS!

Njut kvällen sweeties! och vad KUL det är att Orup förgyller Let´s Dance i kväll (svenska TV4). Han är en stor favvis !! 🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Fredagsmyset startar nuuuu!”

 1. Malin says:

  Jättefin! Vilken fin färg på dig! Kramar

 2. Å så snygg du är i klänningen:) Trevlig helg! KRAM

 3. Lenoviska says:

  Hei Gizmogirl! følger bloggen din hver dag, og den er toppen! men du.. er du gravid? altså ikke pga stor mage men du ser litt rundere ut i kinnene? 🙂

 4. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  Finfin klänning! FREDAGSMYS! 🙂

  KRAM Mirva

 5. Tack för positiva kommentarer! 🙂

  Lenoviska-
  Det där är precis en sån fråga man vill höra då man inte är gravid… not ! Svaret är nej, jag är inte gravid och ja, jag har gått upp lite i vikt och det skrev jag på bloggen för en tid sedan.

  KRAMAR till er alla !! 🙂

 6. Sessan ☆ says:

  Shit vad snygg den var nya klänningen. Du klädde den så OTROLIGT bra alltså både i färg & modell.
  Fräscht helt enkelt, utan för mycket dilla dall.

  Njut fredags kvällen

 7. Sessan-
  Tusen tack söta du! 🙂 Önskar dig en fantastisk weekend fylld av lyckliga stunder. Kram!

 8. Anna says:

  Ang ev. viktuppgång, vilket man absolut inte måste påpeka men jag gör det ändå, så visst kan man ana det men jag tycker oftast och även i ditt fall, att det om något BARA är klädsamt och ser sunt ut! Man märker när man kommer över de 30 att underhudsfett försvinner i ansiktet och om man då även är väldigt smal ser man genast äldre ut. Jag tycker personligen du ser bra mycket kvinnligare och sundare ut men eg borde jag inte tycka men då det var till det positiva tänkte jag att det var OK att skriva, så hoppas du inte tog illa upp att jag tog upp det! Trevlig fredag!

 9. Mormor o Farmor says:

  Håller med Anna du är jättesnygg banta inte ner dig du är så vacker som man ska vara när man är i din ålder sköt om dig

 10. Reidun says:

  Ja By Malene Birger har mye fint, liker stilen..flott kjole du har på deg. Ønsker deg en fin lørdag!!!

 11. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  God morgon Anna-Stina!

  Då kan jag berätta för dig att jag har också lagt på mig (tyvärr) en massa under studietiden (vilket nu är över, tack gode gud!) men det är flera som tror att jag snart skall på mammaledighet… “Med vem, frågar jag”. KUL ?! NOT !!! Men nu skall jag köra zumba……………. 😀

  KRAM Mirva

 12. Lenoviska says:

  Men det kler deg jo :)) du ser frisk sunn og vakker ut og jeg ønsker deg en fin lørdag !!

  Lenoviska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *