FREDAGSPICS PÅ EN LÖRDAG.

Allmänt

Fredag runt kl.09. Kom till bästa Cathrine hos Hendrix Hair och där stod en varm kaffekopp och väntade på mig. Snacka om amazing service! men hon visste inte att jag inte dricker kaffe….men det är tanken som teller!

Heeeey sweeties!

Åhhhh vilken f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. fredag jag hade!  Dagen gick verkligen i -ett , på ett positivt sätt, och jag satt inte vid min mac en enda minut.  Det var länge sen jag hade en sån dag och vet du, det var såååå kul, härligt, inspirerande och skönt. Jag behövde verkligen ett break och det var precis vad jag fick!

Och idag är det lördag och alla här i Casa Gizmolina trippar fortfarande runt i myskläder…. Vi har spelat spel (Fyra i rad + Den försvunna diamanten), sett på Nyhetsmorgon / Disney Channel och jag har varit på väg att öppna alla de härliga magasiner jag shoppade igår men jag har ens kommit dit ännu så de får ligga orörda en stund till.  Gillar den känslan, att ha nya obläddrade blader liggande på vänt… känns lite lyxigt!

Nej, nu är det dags för ett bildregn från igår. E.n.j.o.y. ! 🙂

När jag får mitt hår stylat på salong så slipper jag tänka på hårfix på ca 4 dagar. Otroooooligt skönt!  (ett tips är att boka time för styling inför en fest, familjefotografering, jobbintervju etc…).

På väg hem, efter hårfix, stoppade jag för att köpa blader + frukost och då mötte jag den här tjusiga tjejen:

Annette driver bl.a. Baker Hansen vid Valkyriplass + Majorstukrysset och jag är SÅ imponerad över hur duktig hon är. Jag menar se bara på den fina halloween entrén och skyltarna hon textat / tecknat så fint…

…och check dessa spooky godsaker !  Perfekta till halloweeen bjudningar…

…och en fick bli med mig tillsammans med min lunch (pesto /kalkon smörgås + Energy smoothie) men efter att jag fotat den så åkte den in i kylskåpet igen också fick Johanna den idag på morgonen istället. Gissa om hon blev glad ! 

När jag mumsat i mig min lunch och pratat länge med min älskade mamma i telefon så fick jag poliseskort ut från vårt hus. Eller ja, lite överdrivet kanske, men: hela regeringen med Erna i spetsen var på lunch / möte i grannhuset och det betyder att heeeela vår gata av avspärrad deluxe (vi snackar säpo, poliser, vakter, security…you name it!) och mitt i denna avspärrning är vår grind som jag måste köra ut genom om jag ska ut med bilen.  Men det gjorde ju inte så mycket att några snygga poliser fick öppna upp kravallstaketen för mig då jag kom körande… kändes väldigt prinsessigt kan jag avslöja 😉  (tur jag hade stylat håret! ha ha).

Och ja, jag kunde inte hålla mig längre… Så på gårdagens nagelfix hos bästa Marna så gick jag för Akryl igen. Har saknat mina långa naglar och kände att det är kul att köra på det en stund nu, så får vi se sen… (ska visa en bild av det färdiga resultatet senare idag).

Runt kl.13.30 plockade jag upp Johanna på AKS och sen åkte hon, jag och ett par ballonger iväg ner till Polhem PR för att besöka min vän Andreas. Tyvärr hade Annette, som fyllde år, gått hem då vi kom dit men ballongerna fick krydda hennes kontorsplats också skickade vi en mms.

De hade gjort så fint hos Polhem nu då det varit Presseuka och check telefonen J håller i. Tänk – hon har aldrig varken ringt eller pratat i en sån typ av telefon i hela sitt liv. Tiden flyger och tekniken går verkligen framåt ! 😉

Det här är ett tävlingsbidrag som förhoppningsvis ska ge mig en resa till Paris. Jag har valt ut mina sommarfavoriter från Polhem´s showroom: klänning Twin-Set, skor Unisa, solbriller Rodenstock, smycken Marthe Frisnes och bikini Change. Wish me luck !

Alltså NÄR drack jag Martini bianco senast? vi snackar säkert typ 15 år sen kanske ?!?  Men idag kommer jag att gå raka vägen till Vinmonopolet och köpa en sån här Martini, som påminner väldigt om Bianco i smaken (det ÄR bianco, bara i en annan tappning…). Super duper fräsch och god drink som man pimpar med limeskivor + isbitar. Ett tips darlings ! 

Ja men ni ser ju, vilken fredag ! 🙂

Och den slutade inte där, för vi girls minglade vidare till H&M´s showroom  men det får bli ett eget inlägg! och då får ni bl.a. se mina och Johanna favoriter från Isabel Marant pour H&M som lanseras i utvalda butiker den 14 november.  (jag ä.l.s.k.a.d.e. kollektionen!).

Nu njuter vi lördagen girls!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “FREDAGSPICS PÅ EN LÖRDAG.”

 1. Sanna says:

  Vilken underbar dag och härliga bilder som vanligt 🙂
  Ta hand om dig finaste och hoppas du får en fantastisk lördag !
  KRAM

 2. Wilhelmine says:

  Den følelsen med en stor haug med nye blader…det er ren lykke det;) Jeg lar dem også ligge litt…helt urørte…hihi…det er så luksus å vite at man har sååå mye inspirasjon i vente når man åpner alle de fine magasinene. Ha en god helg;)

  • gizmolina says:

   Ja visst är det?! och jag har fortfarande kvar några i min hög här… 🙂 Underbart ! Önskar dig en riktigt skön söndag med härlig magasin-inspiration !!! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *