FREDAGSPUSS.

Allmänt

12642991_10153298471170796_6419270366268101216_n

Snapshot runt kl.13.30.  Päls Zara, solbriller Gucci, mössa + bluse shoppad i Cph.

Knipsade bilden då jag satt och väntade på darlingen utanför skolan.  Åh det är så kul att hämta henne! Sen åkte vi in till stan. Hon fick nämligen en ny super duper fin rosa i-phone igår och vi hade lite praktiskt att fixa med den,  sen mumsade vi MAX , shoppade lite på H&M, sladdade förbi Lagerhaus och avslutade på lekbutiken där vi shoppade present inför ett kalas i helgen.   Körde in på gården hemma runt kl.17 och upptäcker att någon har skottat heeeela vår infart?!? frågan är vem? för det är inte jag….   Måste ju vara någon av de som jobbar i källaren… för vem skulle det annars vara?  Det är hur som helst sååååå fantastiskt härligt att någon gjort det! och tusen 1000 T.A.C.K. till den det berör!

Nu är darlingen hos grannarna och tittar på Fångarna på fortet (super kul att team Läckberg vann, hon är så cool tycker jag) och jag ska se på Skavlan.

Skål mina vänner, nu kör vi fredagsmys! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “FREDAGSPUSS.”

 1. Elisabeth says:

  Flotte deg 🙂 Vet du at jeg digger deg & din blogg? 🙂 Blir så glad av deg!! Du gir bestandig masse herlig energi, samtidig som du byr på deg selv på godt & vondt. Du viser at du er et menneske som føler, elsker, feiler og prøver. Ikke bare et polert glansbilde som så mange andre blogger. Du er best 🙂

  En herlig weekend til deg & familien 🙂

  • gizmolina says:

   Åh om du vara visste hur oroligt glad du gjorde mig nu Elisabeth! 🙂 Tusen 1000 miljoner TACK för helt f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. feedback! Jag är så rörd att jag nästan inte har ord…. Åhhh nu peppade du mig verkligen i mitt bloggande och ja, du gjorde inte bara min dag utan hela min helg! Tusen tack – igen!!!

   Önskar dig en magisk weekend! Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *