FREEEEEDAG!

Allmänt

IMG_6654

Happy freeeeedag sweeties! 

Åh visst är fredagskänslan härlig?!?  Sista vardagen på veckan och en hel helg ligger framför oss! Jag älskar det! Och på morgon slapp jag ta turen i -27 grader till skolan (wohoooo!) för den fick JIG ta (he, he) så jag sitter fortsatt här i morgonrocken men ska i duschen så fort som jag postat inlägget.

Och kära ni – tusen miljoner T.A.C.K. för all feedback ang. tapeten!  Vad kul att ni också gillar den och jag håller absolut med om att den även skulle passa tex i Johannas rum  / gästrummet / på kontoret / i entrén etc.  men där har jag andra planer så – om jag går för den så hamnar den i köket.  Eller också går jag crazy och kör på den i alla rum ni föreslagit!  Då blir det blommiga huset här! Ha, ha. 🙂

0_140576_1810c48c_XL

Jag älskar denna glittriga modeserie från svenska ELLE (no.1 -16) Vill ha ALLA smycken! 

12439087_10153285400145796_8643958390353108977_n

Ohhh en sån här bar vill jag också ha hemma!  

Nej, nu måste jag ringa bilbutiken och fråga om batteriet dykt upp (hoppas, hoppas!) så att jag kan köra ut och köpa bubbles & dipp !

Önskar dig en riktigt glittrig fredag!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “FREEEEEDAG!”

 1. elin says:

  Jatakk til en sånn bar – og noen som fyller den opp 😉 Hihi
  God helg!!

  • gizmolina says:

   Ja det vore perfekt med någon som fyller upp den inför varje helg också! 😉 Ska faktiskt ta och se efter en barvagn hit hem. Den skulle krydda stua…!

   Happy weekend Elin! Klem!

 2. Karin says:

  Åååh jag vill oxå ha en sån bar haha:)))Ha en underbar helg kram :)))

  • gizmolina says:

   Tusen tack Karin! 🙂 Jag önskar dig också en riktigt underbar helg! Också får vi sätta upp en sån där barvagn på vår önskelista….! 😉

   Happy weekend! Kram!

 3. Nina says:

  Jag hoppas att du hade en härlig fredag och att du fick bubbles 😉

  Jag är så glad för jag och min sambo ska ha en dejt kväll med varann, ska testa Tapas de Papá, så det kommer bli mysigt.

  Ha en jätte bra lördag! Kram

  • gizmolina says:

   Men åh så mysigt med dejt night Nina! Jag önskar er en riktigt romantisk, festlig & härlig kväll! 🙂 Och ja, jag fick goda kalla bubbles i en vacker bar tillsammans med en bästa vän igår! Det var en perfekt start på helgen!

   Njut nu kvällen och varandra! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *