FRESH SPORTY START.

Allmänt

Lovely frukost från Fresko.

Darlings!

Jag startade min torsdag med ett riktigt peppande event hos Polhem PR. Det var lanseringen av svenska Casall´s nya träningsform HIT och jag fick verkligen spark i baken av allt inspirerande träningssnack så nu jäklar ska jag komma igång!  Var ju på gymmet i Thailand i sommar men kom sen av mig när vi kom hem eftersom det är så mycket mer kompliserat att komma sig iväg på träning här än där….  Men som sagt – idag blev jag peppad så en dag snart….kanske…

Och jag gillar verkligen Casall. Har alltid tyckt att de har de snyggaste träningskläderna och jag minns mina första Casall kläder som jag köpte till Aerobic (då aerobic var något heeelt nytt), då körde jag korta cykelbyxor + dräkt med string (!) utanpå!. Oh la la, det var tider det !  ha ha. Men kanske tur att vi inte hade varken blogg, insta eller facebook på den tiden så att det inte finns några bildbevis 😉

Pink is the shit !

“HIT er et treningskonsept for høyintensiv trening. Konseptet består av klær, utstyr og treningsopplegg. For den som har kommit lenger i treningen sin, som vil utfordre grensene sine og som vil nå uventede resultater.”

Vackra Camilla från Polhem PR.

Casall lägger stort fokus på att tillpassa sina träningskläder efter oss tjejer och våra kroppar. 

Blogg, blogg… !

En liten visning av hur man använder “tube roll”. Själv funderar jag mest på hur jag ska ta mig upp om jag lägger mig så där? 😉

Tusen T.A.C.K. för en inspirerande frukost Casall & Polhem PR!

Nej, nu måste jag vara hur effektiv som helst här fram till att jag ska hämta hjärtat på AKS. Hon ska få hänga med mig på ett event och sen väntar turning / gymnastik men jag tänker inte sitta där och hänga och vänta längre. Hjärtat har ju blivit så stor att jag bara kan lämna henne där och sen sticka ut och fixa ärenden eller kanske ta en powerwalk?  Perfekt !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “FRESH SPORTY START.”

 1. Anna says:

  Håller med dig – Jag har också alltid gillat Casall! Grym kvalité, och mycket finare mer feminin passform än många andra märken..
  Hoppas din träningspepp håller i sig! 🙂 Smid medan järnet är varmt!

  • gizmolina says:

   Vad kul att du också gillar Casall. Tycker att de alltid har så snygga färger på sina kollektioner också! Och ja, vi får verkligen hoppas att min träningspepp håller i sig för jag behöver absolut komma igång 😉 Njut din kväll ! Kram!

 2. Mona says:

  Den vita blusen var min älskling,du är supersnygg i dom kläderna. Kram

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! nu blev jag glad! 🙂 och jag håller med om att blusen var ett av de finaste plaggen ! Passar på att önska dig en underbar weekend!!! Kram!

 3. Titti says:

  Har du fortfarande din webshop? Det blev så tyst om den.

  • gizmolina says:

   Det har jag absolut ! 🙂 men – jag har inte fyllt på med varor / jobbat aktivt med den i sommar men i helgen kommer den att fyllas upp med härliga snygga höstvaror och jag bloggar självklart när det är läge att titta in där ! Önskar dig en mysig kväll ! Kram!

 4. Anna says:

  Hahaha….du och dina roliga kommentarer!
  “Själv undrade jag mest hur jag skulle ta mig upp om jag lägger mig sådär?”
  Ha en fin helg!

 5. Eva says:

  HAHAH.. tänker detsamma om mig…är så stel så stel…. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *