Friday I´m in looove…!

Allmänt

När jag bläddrade igenom gamla magasiner och rev ut sidor häromkvällen så hittade jag detta underbara citat av Victoria Beckham. Tänk på det i helgen girls! att drinken ska matcha nagellacket 😉

Godmorgon darlings!

Fredagar måste ju vara en av de absolut bästa uppfinningarna ever! Eller hur? Vi lämnar vardagarna bakom oss och har en hel helg i sikte… Fantastiskt!  🙂  Fast den här helgen blir inte helt normal för mig men lite mys ska jag nog lyckas klämma in här och där (inbillar jag mig i alla fall 😉 

Ett favoritplagg ur a/w kolleksjonen till Odd Molly.

Jag gillar att den har sammetsband (fløyel) bak.

Mejla mig på gizmolinas@hotmail.com om du vill trippa runt i denna godsak i höst!

På min lista idag står bl.a.: banken,  buda returer, inköp (s/s -12), beställa nya linser(jag är hopplös… byter aldrig i tid…) och bäst av allt: ett till hemligt möte… ! och som jag ser fram emot det!!

Önskar dig en hur FAB fredag som helst!!! 🙂

KrAmAr & kÄrLeK!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Friday I´m in looove…!”

 1. Stine says:

  Hei og takk for en veldig fin blogg 🙂
  Jeg har kost meg masse med å titte innom her, men i det siste føler jeg at den har blitt mer nettbutikk enn blogg ? At klesinspirasjonsbildene veldig ofte er odd molly, chill eller noe annet du vil selge..? At bloggen blir mer og mer en kanal for å tjene penger ?
  Det er jo din blogg og du gjør jo som du vil med den, men jeg kjenner at hvis man ikke er odd molly/chill fan så er inspirasjonen til nye klesinnkjøp blitt litt borte.
  Uansett, ha en fin helg og lykke til med både butikk og flytting 🙂
  Klem

 2. gizmolina says:

  Stine-
  Min nettbutik kommer inte att vara här på bloggen, den kommer att leva parallellt och jag har alltid visat mycket Odd Molly + Chill eftersom detta är 2 märken som jag är väldigt glad i 🙂 Min blogg ska vara en feelgood oas och ha en härlig mix av sånt jag tycker om ! Just nu, då jag springer på inköp av s/s – 12 varje dag + alla news a/w -11 kommer in så är det naturligt att det blir mycket fokus på kläder för det är en stor del av min vardag / mitt liv. Önskar dig en härlig dag ! Kram! 🙂

 3. casaofmia says:

  Väldigt söt blus! Ja visst är det härligt med fredagar, och solen skiner här i Göteborg. Önskar dig en trevlig en!

 4. Malin says:

  Gizmolina: är inom bloggen iaf en gång/dag och jag har aldrig tänkt tanken… Bloggen är fab som vanligt! Kramar

 5. Christina says:

  Din blogg är den bästa som finns att läsa.
  Du bjuder oss läsare på en massa glädje och inspiration 🙂
  Trevlig fredag!
  Kram

 6. Siv Cathrin says:

  Jeg har ikke tenkt tanken jeg heller. Jeg synes faktisk denne bloggen er der det er minst reklame hvis man skal sammenligne med lignende blogger. Her har det aldri funnets noen linker til webshopper , eller tradedoublerlinker til kjedebutikkene feks. Jeg har derimot funnet masse inspirasjon både til hjemmet mitt , gaver og mote. Og jeg er en av de som har etterspurt at Anna Stina kunne vise sine Odd Molly favoritter:) En super blogg med masse inspirasjon , og gleder meg til nettbutikken som sikkert blir like fin 🙂

 7. gizmolina says:

  Gud vad ni är underbara! Era kommentarer gav mig precis den extra energi som jag behövde idag då jag tokstressar runt. TACK för alla fina ord!! 🙂

  KRAMAR !!!

 8. Carin says:

  Odd Molly och Chill Norway är också mina favoritmärken. Kanske en dum fråga men hur handlar man på din webbshop? 🙂 För övrigt har jag följt din blogg i flera år och tycker att man blir så glad av att läsa den och får så mycket inspiration!!

 9. Ewa says:

  Blir alltid lika glad när jag “kikar in hos dej”…spelar ingen roll vad du skriver om..det inspirerar alltid!!!!
  Ha en härlig helg o Du “stanna upp o njut en smula” mitt i röran
  Kram
  Ewa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *