Friday I´m in love!

Snapshot från vardagsrummet.

Godmorgon mina sweeties!

härligt med fredag! Och ledig dag! 🙂  Lilla J tittar på Disney Channel och JIG checkar vad som går på kino / bio så det blir kanske film + popcorn i eftermiddag. Men först ska jag fortsätta hemmafixandet som är orsaken till att vi kör en citypåsk. Planen är att äntligen bli “klar” här hemma och få bättre ordning & reda. Men innan jag för något annat så ska jag fixa smoothies och duka fram frukost, eller jag kanske ska säga brunch för jag ser att klockan gått fortare än jag trodde på morgon 😉

Det ska inte mycket till för att få påskfeelings i hemmet. Lite påskris räcker.

Ingen påsk utan ägg och idag ska de målas!

Hoppas att solen skiner på dig och jag önskar dig en lovely långfredag! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Friday I´m in love!”

 1. Oh så fina äggkoppar och underbara bilder! Vi ska iväg på bursdag och fira en liten tjej som blir hela 3 år idag. Även om min form inte är den bästa ska jag försöka orka med. Får sätta mig någonstans och äta tårta och njuta om det blir för intensivt. 😉

  Hoppas att ni får en kanonfin dag!

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Så mysigt med bursdag! Skickar energikramar till dig så att du orkar med dagens festligheter. Önskar dig också en underbar dag ! Kram! 🙂

 2. Viv says:

  Så fiiint! Helt herlig! 🙂
  Lykke til videre med “fixet” – og nyt dagen!
  Klem

 3. Mysigt med långhelg! 🙂 Himla fina äggkoppar, var är dom ifrån?

  Tess

 4. Lovely! Ha en alldeles fantastisk härlig city-påsk!

  P & K
  Frida

 5. Caroline says:

  Skönt att pyssla och färdigställa projekt! Hoppas vi får se! 🙂

  Själv vinkade jag av familjen då de åkte till landet. Kröp själv ner i sängen och mår feberdåligt.. En citypåsk för mig med..

  KRAM

  • gizmolina says:

   Jag galet skönt att färdigställa prosjekt. Jag är tok laddad! 🙂 Så trist att du är sjuk 🙁 skickar massor med krya-på-dig-kramar!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *