FRIDAY, I LOVE YOU!

Allmänt

d4cca973c27087760f38f726dcbb5dcc

Dagens pepp.

Moooorning sweeties! 

Mamma, i morgon vill jag ha på mig mitt stora tyllskjørt på skolan! sa min lilla prinsessa igår kväll. Ja, why (the hell) not! blev mitt svar för livet är verkligen här och nu och fina kläder är till för att användas.  Barn växer ur dem så f.o.r.t. så varför spara finkläderna till kalas? Jag älskar att hon vill klä upp sig på en vanlig dag och säger alltid Ja! till sånt. 🙂  (jag tog SÅ fina bilder av hennes outfit på morgon men det är något fel på min telefon för nu är alla bilder borta, allt är svart… , så – får göra nytt försök då jag hämtar henne i em istället).

Och idag är det f.r.e.d.a.g.! Åhhhhh så härligt!!! jag bubblar över av glädje!

Men man kan ju undra hur det gått med min träning i veckan? Well, inte speciellt bra… (men jag har tagit många långa power walks).  Så, då jag hittade ett mejl från en PT (!) i min inbox igår så blev det en fin spark i baken så till veckan kör jag!  (på tal om why the hell not…).  Och jag blir ju inte mindre inspirerad av att se de här bilderna av Gisele Bünchen från senaste Vogue UK! 😉

poses.moda

gisele-bc3bcndchen-by-mario-testino-for-vogue-uk-march-2015-4

gisele-bc3bcndchen-by-mario-testino-for-vogue-uk-march-2015-8

gisele-bc3bcndchen-by-mario-testino-for-vogue-uk-march-2015-6

gisele-bc3bcndchen-by-mario-testino-for-vogue-uk-march-2015-7

Nej men om jag kanske skulle ta och äta mina ägg här nu och sen blir det en power walk. Men först in med bubbles i kylen! (man måste ju ha balans i livet).

Fånga dagen darlings! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “FRIDAY, I LOVE YOU!”

 1. Nina says:

  Vad rätt att jag Johanna fick ha den kjolen på sej idag, för dom växer =)
  Jag längtar tills den dagen jag själv kommer få barn och då ska dom ha fina kläder på sej hihi.
  Ha en jätte bra fredag och helg! Kram

 2. Solveig says:

  Hei!
  Nå hadde jeg ikke vært inne på bloggen din på noen dager, så det var koselig å lese flere innlegg

 3. Solveig says:

  Ups.. Hele kommentaren kom visst ikke med.. Ser du ønsker tips om innlegg. Ønsker meg flere shoppingtips ala de fra daisytiden og da du hadde butikken. Men du er favoritt bloggerne, så sluker det meste

 4. Christine says:

  Underbart!!!! Här ligger oxå bubbel på kylning!
  Trevlig helg fina du

 5. Mona says:

  Du är underbar du!!! Man ska ha balans i livet,och din prinsessa är ljuvlig i sina volanger o tyll. Kram

 6. elin says:

  I love Fridays, too!! Såklart man skal bruke de fine klærne også, plutselig er de for små 😉 Takk for at du minner oss om at det er flest hverdager og at de skal nytes! God helg til hele familien. klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *