FRIDAY – I LOVE YOU!

13259101_876564275805756_1109586001_n

Gooodmorgon sweeties! 

“Nu är det fredag. En bra dag. Det är slutet på vardan´n. Vi röjer och partar. Det är nu helgen startar  Igeeeen, Igeeeen, Igeeeen…!”  Wohooo!!! det är fredag mina vänner!. Himla. Härligt.! Och den där fredags-låten med Markoolio är ju SÅ skön. It makes me happy!  Men –  det blir inte speciellt mycket röja & parta för mig idag (mer fixa-rummet-och röja-i-kaoset) men kanske för dig? Har du några festliga planer?

Jag är såååå trög med vår resebokning så idag är prio 1. att styra upp saken för det är på onsdag det händer (Kygo Life lanseringen) och då ska så klart vi girls vara på plats i Oslo. Herregud så spännande det blir!  Sen har vi lite andra reseplaner också innan skolan kickar igång om exakt 1,5 vecka (de startar 24:e här uppe) så ja, bäst att få kontroll på det.  Sen fortsätter vi med fixa rummet prosjektet 1 våning upp där första saken på listan är att hänga upp pom pom´s i taket. Whop, whop..!  Andra saken på listan är föresten att fixa tvättmaskinen som inte töms på vatten (bläää så jobbigt… v.e.m. ringer man här i Luleå som fixar sånt? om du har tips på det så hit me!) men som sagt: först pimpa taket! 🙂

13891930_10153706101515796_784411066509043492_n

Ett tips inför helgens festligheter: Carolina Gynnings prosecco Viva! Jag köpte det för första gången förra helgen och tycker att det är riktigt gott. (andra i familjen tyckte att den var lite för söt så – om man inte gillar söta prosecco så ska man inte gå för denna).

13887101_10153716210060796_2440271831798247856_n

Ett annat tips är föresten denna: Rotari. En sparkling rosé som t.o.m. jag som i.n.t.e. tycker om Rosé viner gillade skarpt! Blev bjuden på den hemma hos våra grannar och gick direkt och köpte den sen då vi skulle ha gäster.  Sen är ett till tips att skriva namnen på glasen då man har många gäster så slipper glasen blandas ihop då man minglar. Jag kör som vanligt med mina favorit stickers från Panduro. (love them!).

Nej, nu ska vi girls köra på här så att vi får ut max av dagen!  Och du – om du har tips på någon riktigt god prosecco, cava eller mousserande så får du väldigt gärna dela de med mig och alla andra härlig bloggläsare som tittar in här!

Önskar dig den allra bästa fredagen fylld av skratt, positiv energi & festliga stunder!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “FRIDAY – I LOVE YOU!”

 1. Åsa says:

  Kan varmt rekommendera Viktoria Silverstedts bubbel, så gott och ska tydligen vara super i rosé oxå!
  Tack för en toppenblogg!
  Ha en trevlig helg!

  • gizmolina says:

   What?!? har Viktoria gjort ett eget bubbel? I didn´t know! Så tuuuusen miljoner TACK snälla du för tipset ! 🙂 Gillar henne skarpt så ska omgående testa det. Men – gissar att det kanske är beställningsvara här uppe i norr… men ska absolut se efter det då jag åker ut på min fredagsrunda senare idag! annars beställer jag det!

   Önskar dig en magisk weekend och tusen miljoner TACK för underbar bloggfeedback Åsa. Nu blev jag SÅ glad! Kram! 🙂

 2. I mitt kylskåp finns rosébubblet Estelado.
  Jättegott.
  Har även ett bubbel från Charlotte Perrelli men det har jag inte testat ännu. beställningsvara.
  Trevlig helg önskar Titti i soliga men lite svala Umeå.

  • gizmolina says:

   Har Charlotte Perrelli också eget bubbel?? Vad jag missat!! Det måste jag så klart också testa så tusen tack för tipset Titti! 🙂 Och Estelado ska jag också se närmare på… !

   Önskar dig en underbar helg! Och ja – nu är det höst i luften.. men det känns riktigt härligt tycker jag. Kram! 🙂

 3. Maria says:

  Hej! Köpte Perellis bubbel påmSystemet i Boden. Ingen beställningsvara men jag tog den sista

  • gizmolina says:

   Förstår inte hur jag kunnat missa hennes…? Så – ska absolut se efter det då jag är i butiken senare idag. Tusen tack för tipset Maria! 🙂

   Önskar dig en festlig helg! Kram!

 4. Maria says:

  Oj, hälften av texten kom inte med. Här är fortsättningen: Bästs att förbeställa för att vara på den säkra sidan : )))

  • gizmolina says:

   Jag har aldrig förbeställt förut men någon gång ska ju vara den första.. ! 😉 Tack igen för tipset!

   Kram!

 5. Barbro says:

  Ingen bobble tips , men vaskemaskin tips . Det har sikkert satt seg fast moen i din maskin . Du har ett kammer som sitter foran nederst på din maskin ( sitter som regel der på de fleste vaskemaskiner ) Sku opp dette , ups kommer da masse vann ut , inni her pleier det å sitte bh spiler , hårstrikker , lo osv. Ha en fin helg ! Klem

  • gizmolina says:

   Åh b.ä.s.t.a. tipset!!! Tusen miljoner TACK Barbro! 🙂 Jag tog nyss fram bruksanvisningen och där stod det att det är precis det som ska göras så – kryssar fingrarna för att maskinen rullar som den ska igen efter det för nu har tvätthögen växt i veckan… 😉 (jag tänker be min bror hjälpa mig då han är klar på jobb, he´s my handyman).

   Önskar dig en glittrig helg fylld av solsken! Klem!

 6. Det ser så galet lyxigt ut och gott. Men jag har fortfarande inte lärt mig gilla smaken av bubbel.

 7. Johanna says:

  Mitt favoritbubbel är en cava som heter Privat. Hade champagnemingel när jag fyllde år senast och testade mig igenom endel innan, men just den var favoriten! Kostar 99 kr och är dessutom ekologisk, så den rekommenderar jag verkligen!

 8. Deseree says:

  Älskar prosecco och en av mina favoriter är P.lex sen finns det en som heter Viktoria som också är super god!

 9. ann-sofie says:

  Angående tvättmaskinen så kan det vara något typ av “filter” längst ner på maskinen som måste rensas- haha, kommer inte på vad det heter. Kolla det först innan du kontaktar reparatör. Det finns någon typ av slang där nere (det här låter väldigt lustigt…) Lycka till!!!

 10. Eva says:

  Rapparen Petters prosecco P.lex är toppen och prisvärd!

 11. Eva says:

  Halva kommentaren försvann ? P.lex finns oxå som alkoholfri vilket är toppen!

 12. Maggan says:

  Att köpa vin som kändisar sitter på etiketten är ingen garanti för att vinet är bra.bara sätt för dom att tjäna pengar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *