FRIDAY, I LOVE YOU!

What a week… puh…!

Morning darlings!

Gud så underbart skönt med fredag & h.e.l.g.! 🙂  eller vad säger du?

Jag lovade att hämta J tidigt idag så att vi kan köra ett ordentligt fredagsmys  (ska ta och blanda dipp strax så att den är kirrad och klar) och Idol kickar ju igång redan kl.19 idag, glöm inte det !  Jag missade  föresten Idol förra veckan och har försökt att se den på nett men har inte fått det till… Är det någon av er som vet om jag kan se förra veckans någonstans? (TV4 Play fungerar nämligen inte p.g.a. att jag befinner mig utomlands). Hade varit så kul att se det innan vi ser kvällens… Kan det ligga på You Tube? eller?

Så här såg det ut här hemma i onsdags då Emma var här. Önskar att jag fick make-up fixad varje morgon. Vilken lyx det vore! 

Nej, nu ska jag ta och packa varor till mina fina kunder och slänga ihop en fruktsallad. Åh så gott!

Och du, missa i.n.t.e. TÄVLINGEN som pågår där du kan vinna super snygga underkläder!

Önskar dig en FAB fredag! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “FRIDAY, I LOVE YOU!”

 1. Ditte says:

  Vad gäller att se svt och tv4 från utlandet så kan du säkert installera en VPN tunnel på datorn. Jag hade en sådan då vi bodde i Kina och kunde då se svenska program från de vanliga kanalerna.
  Lycka till!

  • gizmolina says:

   En VPN tunnel ? ehhh…. för mig som är t.o.t.a.l.t. oteknisk så är det typ kinesiska ?! 😉 Hur exakt fixar man en sån? Önskar att jag bodde närmare min bror som är galet duktig på allt tekniskt.. Ska ringa honom och be honom förklara detta! Tusen tack för tipset! Kram! 🙂

 2. Sara says:

  Hej! Är en ung svensk tjej som för tillfället bor i Oslo och jobbar, och har samma problem 😉 Men jag har lösningen, surfa in på swefilmer.com (en streamingsida) och sök på Idol, de har alla avsnitt utlagda! Ibland får man vara lite olaglig! Kram till dig, hoppas du får en fin fredag i övrigt! 🙂

  • gizmolina says:

   Ohhhhh vilken BRA tips!!!! Tusen 1000 tack ! då håller jag tummarna att jag får det till så att jag & Johanna kan se det före kvällens Idol kickar igång. Blir värsta Idol marathon… 😉

   Önskar dig den bästa dagen !!!

   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *