FRIDAY I´M IN LOVE!

Allmänt

3ea1207584dbf8bf5fc0e351316efb97

Dagens tänkvärda. 

Heeeey sweeties! 

Här gick det undan i svängarna på morgon för vi hade time hos J´s fastlege (inget allvarligt men hon får ibland utslag i armveck + knäveck så vi ville checka det) sen körde jag hjärtat till skolan innan jag sladdade förbi IKEA för att shoppa smart förvaring (hög tid att bära ner påskpyntet i källaren) och nu kom jag precis innanför dörren.  Jag och min lilla familj står inför ett ganska stort val (eller inte ganska utan j.ä.t.t.e.!) och eftersom JIG befinner sig i Hong Kong så blir det en hel del facetime samtal fram och tillbaka…  Alltså det är inte alltid lätt att  vara helt säker på vad man vill? Ena dagen känner jag si… nästa så… och sen är jag tillbaka på si igen…  Anyway, snart vet vi hur det blir och då ska jag självklart berätta vad allt detta handlar om för er!

Nu har klockan passerat 14 och ett par timmar på kontoret väntar innan jag ska hämta hjärtat och sen ska vi köra vidare och plocka upp en vän till henne som ska vara här på playdate i em/kväll så jag lämnar er med en bild av min dagens också återkommer jag med pics från gårdagens mysiga kalas lite senare!

11078237_10152759046585796_2823178809861102831_n

Det blev som sagt en gul jacka till slut (snurrig är vad jag är) och idag matchar jag den med blus + jeans från Zara. Mina skor kommer från New Balance och väskan är en solklar favorit. Åh vad jag tycker att den är fräsch!  Du hittar den HÄR. Och sen blir jag helt lycklig av alla fina vårblommor som förgyller april månad! 

Ta tillvara din dag mina kära bloggvänn och var rädd om dig!

Och du – glöm inte bubbles & dipp ! 😉

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “FRIDAY I´M IN LOVE!”

 1. Lillyk says:

  Spännande och lite läskigt kanske med alla stora val som man ska göra här i livet! Önskar dig stort lycka till. Din blogg är grym 🙂 KRAM

  • gizmolina says:

   Åhhh så glad jag blev nu! Tusen 1000 miljoooooner TACK för peppande feedback Lilly! 🙂 Och ja, det är verkligen både spännande och läskigt med stora förändringar i livet….och lite häftigt ! 😉 Tusen tack för lyckönskningen, den värmer!

   Önskar dig ett underbart fredagsmys och en solig weekend! Kram!

 2. Nina says:

  Jag önskar att jag kunde känna mer av att det är fredag idag, men jag har jobbat så mycket nu dom senaste dagarna och ska fortsätta jobba.
  Är inne på min sjunde dag på raken och jag har fått stiga upp på halv fem varje morgon, så jag är rätt så sliten nu och trött =) har nu bara två dagar kvar att jobba.

  Men jag ska helt klart vara glad att jag har ett jobb =) Så nu ska jag inte klaga nå mer hihi. Ska ändå ha fredagsmys och två glas vin, nu kör vi fredag!

  Ha en super härlig fredag och helg! Kram

  • gizmolina says:

   Wow, tänk att du stiger upp kl.04.30 varje morgon och själv har jag inte ens kommit till att fixa att stå upp kl.07 ! Jag borde verkligen skämmas! 😉 Men jag jobbar på att få till det där med 06.30 så en gång snart så… Skickar dig massor med xtra energi till att stå på och jobba de 2 sista dagarna. You gooooo Nina!!! jag hejar på dig!

   Njuuuut fredagsmyset & vinet! Det är du väl värd! Också önskar jag dig en riktigt fin helg på jobb! Kram! 🙂

 3. Titti says:

  Spännande med framtiden för er låter det som….
  Ikväll Let´s Dance…nu har Ingemar gjort sitt tycker jag.
  Ha en trevlig kväll och helg.
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Ja, just nu känns framtiden verkligen extra spännande….! 🙂 Och jag kan hålla med om att Ingemar borde åka ur men jag kände på mig att han skulle bli klar och det skulle förvåna mig ett dugg om han vinner.

   Önskar dig en riktigt härlig helg Titti! Kram!

 4. Josefin says:

  Den gule fargen var så fin! 🙂 Tror du gjorde riktig valg av jakken!

  Åh, nyfiken blir man på dine funderinger om framtiden! Er det noe med Sverige???

  Beklager svorsken – er ikke så flink som deg på å holde på språket etter å ha vært her siden 1997 (! oj så tiden flyger!)

  Ha en fin kveld!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Josefin! Jag är super nöjd med den i gult! 🙂 Och sen ang. våra funderingar om framtiden så är det absolut inte omöjligt att det handlar om Sverige… 😉 Och du behöver då absolut i.n.t.e. beklage svorsken! Jag både skriver och pratar svorsk själv efter mina 15 år här, det går liksom inte att undvika…

   Happy weekend! Kram & klem!

 5. Elin says:

  Spennende med endringer! Kanskje ny leilighet/hus? Det blir spennende å se 🙂 God helg!

 6. Mirva / Nordicdesignstore.se says:

  Jag skrev ju att du skulle ha en GUL kappa! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *