FRIDAY – LET´S SPARKLE!

Allmänt

Godmorgon sweeties!

Snacka om att den här veckan bjuder på speciella dagar… oh my…!

Och nu är jag plötsligt klassekontakt i skolan också och Gucci har slut mat stackarn (glömde att köpa igår…) så jag ska åka iväg och handla så fort jag postat det här inlägget. Men först vill jag önska dig en sparkling fredag! Ta på dig dina bling bling smycken, sträck på dig och kom i håg att du är både fantastisk och värdefull! Låt aldrig någon få dig att tro något annat!

Halsband shoppat i Phuket (missa inte att besöka Surin Plaza om du reser dit) och den där bilden är en favorit. Jag har den även inramad på väggen. Gillar att det ser ut som att hon ser åt flera håll samtidigt… det öppnar möjligheter…! 

Se föresten vad jag möttes av då jag öppnade äggpaketet på morgon (jag gräddade pannekaker / plättar till hjärtat).  En vit liten fjäder! Det mina vänner har jag aldrig varit med om tidigare. Har du?

Oj, nu vräker regnet ner ute, så kul för mig som har paraplyet liggande i bilen… (shiiit!), fast å andra sidan har jag ju inga stora lockar att tänka på längre. Nej, nu måste jag komma mig iväg så inte Gucci svälter ihjäl.

Men du, glöm inte: dipp (jag kör Holiday)  & bubbles (blir cava hos mig) in i kylen!

Snart fredagsmys. Wohoooo!!! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “FRIDAY – LET´S SPARKLE!”

 1. Joss says:

  Hej!

  Om du har lust och möjlighet skulle jag bli jätteglad om du ville visa hur du valt att sätta upp tavlan, vilken ram osv. Jag har en likadan och har fortfarande inte kommit mig för att sätta upp den på väggen…

  Happy helg & tack för fantastiskt bra inspiration – varje dag!
  Kram

 2. Jennifer says:

  Tack för ännu ett peppande inlägg! Love love love din glittrande blogg och alla inspirerande bilder! Jag planerar en överraskningsfest för min älskade man imorgon så jag har hela kylen full av bubblor (gömd bakom diverse matvaror för att han inte ska ana något, hihi) önskar dig en riktigt fab helg! 🙂
  Kram Jennifer

 3. elin says:

  Har hørt at fjær betyr lykke 😉
  Ha en flott weekend!

 4. Anna says:

  Happy happy Fridag bästa AnnaStina!☆

  Doftljus, cava och soft musik väntar min afton, och jag kan bara hålla med, vilken vecka det varit(!!), livet är bra spännande ibland.. 😉

  Önskar dig glitter, pussar och allt det bästa! Du är en star☆, kom alltid ihåg det!!

 5. Caroline says:

  Kjære “Sparkling miss Gizmolina”!!!

  Tusen takk for alle dine gode, inspirerende, sprudlende, glitrende, lekre og ærlige innlegg!!<3 Du er så flink til å heie frem andre (oss lesere) selv om vi mellom linjene kan lese at du ikke har hatt den aller beste uken – utrolig flott av deg synes jeg:)
  Håper du får en fin helg og at det "jobbige" du har holdt på med denne uken er over…

  Jeg får alltid lyst på chips og dipp når jeg leser dine fredagsinnlegg, så jeg må en liten ekstra tur i butikken tror jeg, hihi!

  Ønsker deg en kjempefin fredagskveld – koooos deg!!
  Klem fra fast leser Caroline

 6. Mirva says:

  Hihi, jag ÄLSKAR shoppingcentrum, särskilt så bra som t.ex. Nacka Forum här i Sthlm. 🙂

  Jag har haft fjädrar flera ggr (!) i äggpaket. Det känns ju lika lustigt varje gång… 😉 Som att man skulle ha tagit hem hela hönan men fick bara ägget, hihi… 😉

  Ha en underbar helg och visa gärna vad du har shoppat till Johanna.

  PS. Vi har köpt en liten kattunge som nu är 14 veckor… vill gärna ha mer kattips då du har haft Gucci i flera år… Vad har han för leksaker, var sover han, vad äter han osv.? 🙂

  KRAMIS KRAMIS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *