Frognerparken & fina morsdagspresenter.


Min söta prinsessa ÄLSKAR att åka sklie / rutschkana. Hon åker om och om och om igen…. ! 🙂  Johannas dagens består av: t-shirt från H&M, klänning från HowtoKissaFrog, kofta (ett fynd för 99kr för länge sen) & tights Zara, skor Bronx och hårspännen H&M.

Det blev en helt UNDERBAR tur i Frognerparken på oss i eftermiddag, eller jag kanske ska skriva i kväll ? för klockan var närmare 18 innan vi var där.  Solen lyste , det var riktigt varmt och det kryllade av människor i parken  = en äkta sommarkväll ! 🙂


Att samla pinnar är tydligen grejen just nu så nu har vi en liten "samling" här hemma på balkongen 😉

Jag såg att ni är nyfikna på vad jag fått i morsdagspresent idag ? Förutom pussar & kramar så har jag fått en weekendresa till Stockholm (åååå vad jag längtar !!), och jag ska även få gå och göra mina fötter fina med fransk-manikyr etc. nu då sommarsandalerna åkt fram.   Två helt PERFEKTA presenter som gjorde mig överlycklig  ! 🙂  (tusen miljoner TACK mina älsklingar).


Hur vackert som helst…

Efter lek i lekparken gick vi och åt på restaurang Herrgårdskroen och då vi gick genom parken så blev jag helt tagen av hur vackert det var nere vid vattnet. Kändes som att vi var i Central park ..

   
Vi passerade ett hav av enormt vackra tulpaner i parken.  (varför designar de inte snygga girlie öl-glas till oss tjejer? , dessa är verkligen inte feminina 😉

Hoppas att du också har haft en riktigt härlig dag idag ?! Vi i Norge har ju LYXEN att få njuta ytterligare en fridag imorgon så jag har lite "lördagskvällfeelings" just nu 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Frognerparken & fina morsdagspresenter.”

 1. jossan says:

  gud vilken söt kofta på lilla johanna!

 2. Helle says:

  Heisann

  Grattis på svenske morsdagen! Bare lurer på hvilke farger du liker å ha på neglene?

 3. Josefine says:

  Fina bilder!

  ha en bra måndag!

 4. ni ser ut att ha haft det HÄRLIGT

 5. Sally says:

  Det var inga dåliga presenter!!

 6. TACK för era fina kommentarer ! 🙂

  Jag har alltid fransk-manikyr (går och gör akryl) på mina naglar för det trivs jag bäst med 🙂

  KRAM på er ! 🙂

 7. Perla says:

  Så fin hon var på Mors Dag! 🙂 Jag skulle vilja se Johanna med utsläppt hår nån gång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *