FROGNESETEREN & PÅSKFEELINGS.

Here we go again…. !

Det blev en tur upp till Frogneseteren på oss och när vi kommer upp dit är det som att befinna sig på fjällsemester!   Utsiken är magnifik, solen strålade och det var packat med sportklädda människor. Planen var att sitta mot en solvägg och njuta en god lunch men efter extremt mycket tjat från J så hamnade vi där på korketrekkeren igen (efter en god lunch inne i restaurangen)  och som vi skrattade för idag var föret inte lika bra som sist så ibland åkte vi mer baklänges än framlänges i pucklarna (det var rena rama puckelpisten).

Hej och hå vad det går… ! och ja, jag fick springa i kapp. Ha ha 😉

Efter åket tog jag över bänken där mormor & JIG suttit och chillat. Det droppade från taket och jag fick påskfeelings

…men J hon var klar för att åka mer så hon hittade en liten backe där hon kunde köra själv…

...och  då pasade jag på att njuta ett glas vitt i solen med mina Palma jeans (från in webshop) och accessoarer i favoritfärgen.

Nu lägger mormor & J pussel och jag ska passa på att jobba lite. Eller så lägger jag mig på sjeselongen med mina magasiner… hmm…alla dessa val… 😉

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “FROGNESETEREN & PÅSKFEELINGS.”

 1. Merete says:

  For en herlig dag dere har hatt! Og jeg har vært og spanet i ditt butikkvindu i dag 😉 Du har så mye fint!
  Fin kveld til deg! Magsiner høres ut som et bra valg 😉

  Merete

  • gizmolina says:

   Tack snälla ! 🙂 men jag som skulle skylta om igår…. i morgon blir det nytt ! Önskar dig en soft & skön kväll !!! och ja, det blir nog magasiner här 😉 Klem !

 2. Caroline says:

  Åh vilka härliga bilder från er dag!
  Man hämtar så mycket energi genom att vara ute! Stod och njöt av solen en stund idag, och drömde mig till påsken och vårat lilla torp!

  Stor söndagskram!

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar dom. Tack ! 🙂 och ja, frisk luft ger såååå mycket härlig energi och det behövde jag i dag ! Tiden går fort och snart är du på ditt torp och firar påsk ! Kram !

 3. Ditte says:

  Vilken härlig dag! Jag älskar Frognesetern och har många underbara minnen därifrån som liten.
  Förstår att ni njöt av dagen. Oh, kOrketrekken!!! Bodde i Norge; Oslo, Lillehammer och Sarpsborg från 1-8 år, delar av året. Och jag kan än idag inte undvara en skidvecka i Alperna, i svenska fjällen eller i
  de norska. (Tyvärr är Norge idag så dyrt när
  det kommer till skidsemester…)
  Mysigt att via din blogg få vara med…

  • gizmolina says:

   Vad härligt att min dag väcker minnen för dig ! 🙂 Själv har jag också vuxit upp med resor till alperna och svenska fjällen så snart är det dags att ställa snowracern till sidan och starta upp med slalom…. inte i år, men nästa ! Önskar dig en riktigt mysig kväll ! Kram !

 4. inger says:

  Så härliga bilder! Jag blir supernostalgisk när jag ser dem. Jag bodde i Oslo i 7 år och ibland får jag nästan lite hjärtesnörp av längtan dit. Får njuta av minnena nu och så mysigt att se dina Oslo-bilder.

  • gizmolina says:

   Vad kul att mina bilder väcker så härliga minnen hos dig ! 🙂 Tyckte det lät så länge att du bott här i 7 år till jag kom på att jag ju är inne på mitt 13:e…. herregud så fort tiden går ! Njuuuut din kväll och tanka energi inför nya veckan ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *