FROSTIGT…!

 

Dagens tänkvärda. Ett företag är ingenting utan sina kunder… 

Happy lille-lördag darlings!

Här försvann min förmiddag så förlåt att inlägget kommer så sent…  Jag är så inne i ett uppdrag jag jobbar med att jag tappade kontroll på tiden.  Ska köra en kundservice-pepp för en större personalgrupp så sitter och förbereder det och det finns verkligen inget jag älskar så mycket som att coacha och inspirera människor. Så –  jag ser verkligen fram emot att få köra ett race som förhoppningsvis resulterar i både ökad omsättning och nöjdare kunder!

Men alltså gissa vad vi vaknade upp till idag? FROST!! Jag filmade min skrapa-bildrutorna-premiär på morgon men är så fruktansvärt dålig på instastory att jag lyckades få till något fult filter som jag inte visste hur jag skulle få bort. Ha, ha.  Hur som helst – det ligger uppe en film både på min instastory och min instagram för det är alltid lika speciellt den där första gången då is-skrapan åker fram.  -0,5 grader. Brrr….!  🙂

Att fota frost är inte helt lätt. Ha, ha. Men – här ser ni i alla fall hur jag höst pimpat vår 2:a entré, den som är på sidan om huset. Den här entrén använder egentligen bara Johanna och hennes vänner (som bor i grannhuset) då de springer fram och tillbaka till varandra.  Sen brukar vi använda den då vi har fest också, som tex på J´s kalas, för då kommer barnen direkt in i ljusgården. Men det är inte här man ringer på om man kommer på besök – det gör man på framsidan.

Ett par tips! 1. köp de buntar med granris som säljs i butik nu och gör som jag gjort: stick ner de i en korg och vips! så har du ett fint höstpynt till ett b.r.a. pris!  2. kolla in den coola cement pumpan! de hittade jag hos Ö&B, för bara 39,90kr.

Och lilla (eller lilla och lilla… hon har blivit ganska stor) söta Gizella. Hon älskar att ligga här, på exakt samma plats som Gucci alltid låg,  och om ett löv ramlar mot fönstret så hoppar hon så högt att hon skulle kunna vinna VM i höjdhopp. Ha, ha.  Sen är ni flera som frågat om det är ljung jag har i krukorna där ute? och det är det!  Det är någon special ljung som jag hittat hos Blomsterlandet. Och krukorna, de shoppade jag hos Mester Grønn i Oslo för flera år sedan.

Frostigt… och sååå vackert nu med alla löv som ligger på marken. 

 

Nu är det full fart framåt som gäller här och i kväll så har jag en champagne & skaldjurs dejt med ett gäng härlig girls innan vi ska vidare på basket. Luleås damlag spelar och idag går stora delar av intäkterna till bröstcancer forskningen så alla i publiken uppmanas att ta på sig något rosa…  Det blir det inget som helst problem med för varken mig eller Johanna för något rosa – det har vi!

Önskar dig den allra b.ä.s.t.a. dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina | 8 Comments

8 responses to “FROSTIGT…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Vilken kul idé att ha på sig rosa för en så bra sak, underbart!

  • gizmolina says:

   Ja, men eller hur?! 🙂 Sen blev det tyvärr inte så mycket rosa på mig… men ett rosa armband hade jag i alla fall ! Alltid något.

   Njut din dag Viktoria! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Champagne och skaldjur… hur gott låter inte det 🙂

  • gizmolina says:

   Håller med dig Lena! Det låter hur gott som helst och det var det också. Helt perfekt på en onsdag! 🙂

   Önskar dig en riktigt fin dag! Kram!

 3. Marit says:

  Så så fint, jag köpte oxå vita ljung i år. Annars brukar jag köra på den mer klassiska i rosa, men det blev så fint tillsammans med det gråa i krukan 🙂

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du också gick för vit ljung Marit! 🙂 Jag köper alltid vit, trots att jag är så rooosa i allt annat.. Ha, ha. Men den vita matchar utemiljön här bättre.

   Jag önskar dig en härlig dag! Kram! 🙂

 4. Deseree says:

  Skaldjur och bubbel tillhör min top5 lista haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *