Frukost, lunch, middag…

Idag runt kl.13. Lunch på Katathani Resort. Note to myself: färga brynen så fort vi kommer hem 😉

Kl. 18.20. Solnedgång pågår…

Jag hade en plan om att äta sunt och gå ner  i vikt här nere i Thailand och nu kan man ju undra hur det gått? Well… jag kan säga så mycket som att jag (antagligen pga solsting…) har glömt hela grejen och mumsar glatt i mig både ris, några m&m´s och vin då och då… Livet ska ju trots allt njutas, eller hur? 😉  Fast jag har blivit bättre på att dricka mycket vatten och välja sallad till middag…, i alla fall ibland

Min hatt Lexington, topp/poncho shoppad i Phuket, Johannas hatt Burberry, klänning Ralph Lauren.

Och idag vet jag inte helt vad som flög i mig? för plötsligt hör jag mig själv beställa in en clubsandwich?! ehh…. Måste bero på att jag undermedvetet blev USA-inspierad av de amerikaner som låg brevid oss på beachen idag. Annars hör jag mest ryska & italienska på Kata Noi Beach vilket är en ljuvlig kontrast till all svenska på tex Kata Beach . “Ciao amore!” hörde jag en äldre flott italensk dam ropa efter sitt barnbarn (?), hur vackert låter inte det?! Och tjusig var hon dessutom i flott baddräkt, hatt och tunika…

Jag fick inte ha min mat i fred idag, så istället fick jag äta Johannas spaghetti 😉

Nu är hela himlen vackert rosa, klockan har hunnit bli 18.50 och det är hög tid för mig att duscha av mig all sand och sen:  middag. Jag tror vi beställer upp mat i kväll…  Tjingeling så länge !

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Frukost, lunch, middag…”

 1. Åsa says:

  Å så underbart att bara ta dagen som den kommer och trycka i sig det man vill äta. Är det semester så är det.
  Ha en fortsatt underbar semester och tack för en underbar blogg!

 2. Anna says:

  Det är klart att livet ska njutas. Du gör helt rätt som unnar dig gott käk och vad vore semester om man inte få ta ett glas vin då och då 😉 Träningen kan du ta itu med när du kommer hem!
  Italienska är min favoritspråk. Såååå vackert! Italienare ser inte heller så tokiga ut…
  För övrigt så tycker jag att du är den mest inspirerade, positiva, glada bloggerska jag flitigt följer 🙂 Alltid kul att kika på din sida!
  Ha en fortsatt FANTASTISKT vistelse i ditt drömland!

  Kramar

 3. mantis says:

  Låter mysigt med er Thailandsvistelse. Vi var ju på Kata noi Beach för att besöka ett par vänner som bodde på just Katatani resort hotell i december men blev inte alls imponerande över deras service där. Bland annat var vi som icke-hotell gäster tvungna att betala en “guest fee” på 5000 bath (runt 1000 kr) för att överhuvud taget vistas på deras hotellområde. Självklart ifrågasatte vi detta då jag anser det helt befängt. Vi slapp betala detta men hur som. Principen att begära betalt. Kan ju påpeka att vi knappt var på hotellområdet mer än för just matintag. Dagen spenderades framförallt på den härliga stranden.
  Inte heller var jag särskilt imponerad av deras restaurang och service där. Gjorde fel på beställningarna och de var allmänt nonchalanta när man lite försiktigt påpekade detta.

  Men detta är ju helt klart vår personliga upplevelse. Men nej, jag kommer definitivt aldrig att boka detta hotell eller ens rekommendera det för någon av mina vänner. Våra vänner var inte heller särskilt nöjda med just detta hotellet och ville hellre bo kvar på sitt föregående hotell som de hade varit veckan innan i Khao Lak.

  Själva bodde vi på Sunwing resort på Kamala beach vilket var helt underbart. Kan verkligen rekommendera detta hotellet om man reser med barn. Ljuvlig personal som alltid ler och löser de problem som ev. uppstår.

  Hoppas ni njuter gott av värmen och den goda maten. Man lever bara en gång.

  Kram mantis

 4. Lena i Uppsala says:

  Ciao!
  Jag tycker du ser fin ut i din hatt och dina härliga tunikor i olika färger (vita nyanser/rosa…). Lev livet, njut dagen och gör det som du mår bra av – blir glad av – känner lycka och kärlek över – blir inspirerad av och får energi av. Livet är för kort och för värdefullt för att fyllas med massor med måsten och krav.
  Ta hand om dig och njut kvällen och hoppas ni äter något gott till middag.
  Kram, miss sunshine och glädjespridare,
  Lena

 5. Irene says:

  Kos deg og nyyyt deilig mat og glass vin, dere er jo på ferie; ) Løpe gatelangs og få trening kan du gjøre her hjemme. Ha det såååå fint. Grått, trist og 0 grader i Oslo i dag vi lyste opp dagen med kafèbesøk også har prinsessen min har fått nye gullbukser og rosa bllerinas fra H&M i dag, happy liten jente som danser rundt her nå; ))

 6. jenny✿ says:

  Åh club sandwich och strips är en typisk thailunch på hotellen 🙂 Mums….

 7. Lisbeth says:

  Käka på du, du är ju på semester! Färga brynen kan du busenkelt göra själv, finns säkert att köpa i någon affär “near you”!

 8. Therese says:

  Herlige dere er!! Kos deg og nyt varmen!! Hjemme er det kaldt..
  Varm klem:)

 9. Maria says:

  Vilka tjusiga tjejer och så gott det ser ut! Livet är till för att njutas, i fulla drag!!
  Så njut och fortsatt med en underbar vistelse o värmen!! 🙂
  Stora kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *