Fruktsallad + dvd = skön kväll!

Allmänt


Jag och en nyvaken Johanna vid dagens lunch på Central Festival.

Phuket kl. 22.15, onsdag kväll.

Nu ska jag slänga ihop en fräsch fruktsallad här som "late dinner" för vi åt så gott och mycket till lunch att det passar perfekt. Lunchen blev föresten super goda scampi & ris för min del också blev det Johannas favvo dessert på "Swensen´s". Deras chokladfondue är farligt god…  😉

Till fruktsalladen blir det nog filmen "P.S I love you"…. och man vet ju aldrig – kanske blir det mer bloggning också lite senare? Men om det inte blir det så vet ni att det beror på att soffan var så skön att jag helt enkelt bestämde mig för att stanna där resten av kvällen 🙂 Jag känner  nämligen att jag ska prioritera att softa & chilla så mycket jag kan nu innan vi reser hem.

Njut kvällen!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Fruktsallad + dvd = skön kväll!”

 1. Wedding Anna says:

  Vad fiiina ni är och sååå FIIIIN färg du har nu, vill oxå ha 😉 Ha en myskväll nu i soffan! Massa kramar, Anna

 2. Om du inte somnade gott framför filmen får du gärna dela med dig om vad du tyckte om den, har tänkt kolla in den och lite åsikter om den innan är alltid kul 🙂

 3. Bella says:

  vilka fina bilder kram!

 4. Starmama says:

  Njut kvällen! Ser framemot bilder på dagens shopping! 🙂

 5. Åh så gott med fruktsallad. Söt bild på er. 🙂

 6. Madelenei says:

  Hej!

  Jag blir bara så glad av att gå in och läsa om dig och din underbara dotter,I dag har jag och min man ,dotter varit lediga vi är det varje onsadag i dag har vi varit i slottskogen helt underbart där finns allt när man vill göra en utflyckt. Har ni bestämt er för den 17 maj? Vi har beställt resa i dag vi skall till fanabe på Tenerifa sunwingresort vi har varit där tre gånger förut det är kannon där. Första gången vi var där så var det nybyggt vi var dom första som bodde i vårat rum helt undarbat. Så nu skall vi tillbaka för fjärde gången. En gång sunwing med barn alltid sunwing eller vad säger du?

  Ha det nu å jätte bra BAMSE KRAM Madelene.

 7. Madelene says:

  Hej!

  Det är så att jag fyller 35 den 12 juni och skulle vilja ha nåt finnt på mig och då tror jag att du är den som kan hjälpa mig.Jag skall ha mingel party här hemma och vill ha din hjälp vad jag skall ha på mig har du några tipps? Hoppas på din hjälp jag vet och ser att du har still och klär dig snygtt. Snälla hjälp mig.

  Många BAMSE kramar Madelene.

 8. Lisa says:

  Vilken gullig liten tjej du har! Hur gammal är hon?

 9. jenny says:

  ni verkar ha det så härligt hela tiden!

 10. madde says:

  Lika fina som alltid.

  Hoppas ni har det toppen, ser ut så!

  Kram

 11. AnnaStina says:

  TACK för era härlig kommentarer! 🙂 Jag blir så glad när ni skriver till mig 🙂

  Här kommer svar på frågor: Johanna är 21 månader, fyller 2 år i augusti. När det gäller outfit till kalaset Madelene så tycker jag alltid att det är finast med klänning ! 🙂 för är det fest så är det! 🙂 Filmen P.S I love you är absolut sevärd! jag grät på slutet.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *