Full fart i lekparken!


Johanna var värsta tuffa tjejen i lekparken idag.

Vi tog en tur till lekparken i Frognerparken idag och Johanna var så modig och klättrade så högt att jag fick stå med andan i halsen heeela tiden och vara SÅ rädd att hon skulle ramla ner. Och när hon plötsligt åkte den stoora rutschkanan så trodde jag att jag skulle svimma.

   
Rutschkanan är favoriten! (det här var den lilla) och sen klättrade hon plötsligt upp till "hängbron" och gick fram och tillbaka på den och tyckte att det var hur kul som helst.

Oj, vad vi mamas får oroa oss för våra små och jag kände mig som värsta "hönsmamman" när jag hela tiden sprang efter Johanna och sa att hon skulle vara försiktig samtidigt som jag berömde hennes framsteg. Och mitt i all lek så hände plötsligt det jag oroade mig för mest: Johanna ramlade ner från hög höjd men tack vare att de har en mjuk "matta" under hela lekparken så gick allt bra tack och lov ! Men jag måste erkänna att jag fortfarande är lite skakig efter det otäcka fallet… till skillnad mot Johanna som grät en stund men sen var lika happy som vanligt igen!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Full fart i lekparken!”

 1. Bonnie says:

  Vilken tur att allt gick bra!

  Som mamma så kommer man nog få många orosstunder..

  Johanna är alltid så söt och välklädd!

  Kram Bonnie

 2. AnnaStina says:

  Bonnie-

  Tack för ditt trevliga inlägg & för komplimangen till Johanna 🙂 Ja, jag är SÅ GLAD över att allt gick bra idag. Uff, vi mamas får som sagt oroa oss en del men det hör ju till. Kram ! 🙂

 3. Hanna says:

  Oj oj, vet precis vad du menar! Så svårt att hitta en balans mellan att låta dom pröva själva och samtidigt ha koll att inget händer! Det går ju så fort! Hugo älskar lekparken och vill också klättra överallt…Vilken tur att det ändå gick bra när Johanna ramlade! Kram/Hanna

 4. AnnaStina says:

  Hanna-

  Ja, den där balansgången är verkligen svår.. Och igår fick jag bita mig läppen flera gången för att inte säga "var försiktig!" heeela tiden för det är ju inte bra det heller. Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 5. Sofia S says:

  Åh! Inte illa att våga det! Min lilla tjej är livrädd för lekplatser, hon går mest i sanden o grejar.. Hon skriker högt när vi försöker sätta henne i en gunga! 🙂 Fegis är hon! men men, det kommer väl! Supersöt top/tunika Johanna har här, vart kommer den ifrån? Längtar tills Hedda kan ha sådana söta toffsar, snart så! Än får hon ha en.. 🙂 KRAM på er! Njut dagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *